Haberler

Apple, Anneler Günü İçin Video Yayınladı !

Apple, üzerinden 8 ay geçmesine rağmen hala iPhone 6S reklamlarına devam ediyor.

Apple, üzerinden 8 ay geçmesine rağmen hala iPhone 6S reklamlarına devam ediyor. Bunuda yaklaşan Anneler Günü konseptinde bir video hazırlayarak yayınladı. Kamera özelliklerine dikkat çeken ve Annelerin çocuklarıyla beraber olan duygusuna odaklanan Apple'ın video detayları haberimizde..

Apple'ın özellikle ilgilendiği konulardan biriside kamera tarafı. Çok iddialı sensörler kullanmasada, Megapikseli abartarak reklam tarafına yüklenmesede mükemmel özelliklere sahip kameralar hep ortaya çıkarıyor. Bunu da özellikle yazılım alanına yüklenerek sağlıyor. iPhone 6S ve 6S Plus'da 12 Mp'lik f2.2 diyaframlı arka ve 5 Mp'lik aynı diyaframa sahip kameralarla birlikte geliyor.

iPhone 6S Plus modelinde ayrıca OİS desteği var. Kamera sensörleri Sony'e ait.

Apple, 8 Mayıs Anneler gününe özel bir video reklamı çalışması hazırladı. Bu videolarda efektlerde kullanılarak iPhone 6S serisinin kamera tarafında ne kadar mükemmel işler çıkardığına şahit oluyoruz. Apple'ın pazarlama konusundaki ustalığını biliyoruz ve bu konuda da çok hassas davrandıkları çok net bir şekilde belli oluyor.

Mert Büyük

Technosfer

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

Anneler Günü Apple Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title