Haberler

    Apple, 27 Ekim'e Hazırlanıyor!

    Apple, 2018'de piyasaya süreceği MacBook'lara inanılmaz bir klavye teknolojisi getiriyor!

    Apple, 27 Ekim tarihinde düzenleyeceği etkinlik için davetiyeleri dağıtmaya başladı. Sadece "Hello Again - Tekrar Merhaba" sloganına yer verilen davetiye, artık sır olmayan bir şekilde, yeni Mac bilgisayarların tanıtılacağı etkinliğe işaret ediyor.

    Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir gelişmeye göre Apple'ın Avustralyalı start-up firması Sonder'ı bünyesine katmayı hedeflediğini ve böylece bu firmanın geliştirdiği e-mürekkep tuş özellikli ve kullanım halindeyken de dinamik olarak değişen bir klavye teknolojisiBu teknolojinin MacBook'larda hiç de uzak olmayan bir gelecekte yer alacağı tahmin ediliyordu. Ancak "uzak olmayan" tarih, büyük ihtimalle 2017 değil; yani tanıtılacak yeni Mac'lerde böyle bir klavye göremeyeceğiz.

    Konuyla ilgili Wall Street Journal'a konuşan kaynaklara göre Cupertinolu dev, bu klavyeleri 2018'de piyasaya süreceği MacBook'lara dahil edecek.

    Geçtiğimiz hafta Çin'de bulunan Apple CEO'su Tim Cook, Sonder ve Foxconn yetkilileriyle MacBook'ta bu klavyelere yer vermek için bazı görüşmeler gerçekleştirdi. Foxconn tarafından da desteklenen Sonder'in geliştirdiği prototip bir e-mürekkep klavye Çin'in Tsinghua Üniversitesi'ndeki bir Foxconn etkinliğinde görücüye çıkarıldı.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title