Haberler

Apartmanda Yılan Paniği

Elazığ'da bir apartmanda yılan görüldüğünün belirtilmesi üzerine itfaiye ekiplerince yapılan aramada yılana rastlanmadı.

Elazığ'da bir apartmanda yılan görüldüğünün belirtilmesi üzerine itfaiye ekiplerince yapılan aramada yılana rastlanmadı.

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle Şen Sokak'ta 5 katlı bir apartmanın son katında oturan vatandaşlar, çatıda yağmur suyu tahliye borusundan bir yılanın sarktığını belirterek, itfaiyeye haber verdi.

Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince çatıda arama ve ilaçlama yapıldı. Yaptıkları aramada yılanı bulamayan ekipler, olay yerinden ayrıldı. Apartman sakinleri, ekiplerin ayrılmasının ardından yeniden yılan gördüklerini belirtti. Apartman sakinlerinin endişeli bekleyişi sürüyor.

Apartman yöneticisi Erhan Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin kendilerine 'İlaçlamanın ardından yılan kaçar' dediğini söyledi.

Ekiplerin ayrılmasının ardından yılanı tekrar gördüklerini ifade eden Çelik,

"Apartman sakinleri şu an tedirginler. Gece yılanın bir daha gelmesinden tedirginler. Belediyenin tekrar gelip olaya el koymasını bekliyoruz" dedi.

Muhabir: Bestami Bodruk / Ömer Fansa

Yayıncı: Önder Felek - ELAZIĞ

Kaynak: AA / Yerel

Erhan Çelik Elazığ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title