Haberler

Apartman Yöneticisi Belediyeden Elektrik Parası İstiyor

Adıyaman’da TOKİ Konutları H-1 Bloğunda apartman yöneticisi olan Yaşar Kas, apartmanın elektrik borcundan dolayı icralık olduklarını belirterek, Belediye ve Sağlık Müdürlüğü’nün parayı vermediğini iddia etti.

Adıyaman'da TOKİ Konutları H-1 Bloğunda apartman yöneticisi olan Yaşar Kas, apartmanın elektrik borcundan dolayı icralık olduklarını belirterek, Belediye ve Sağlık Müdürlüğü'nün parayı vermediğini iddia etti.

H-1 Blokta bulunan 40 dairenin 16'sının Belediyeye, 8'inin Sağlık Müdürlüğü'ne ait olduğunu belirten apartman yöneticisi Yaşar Kas, diğer dairelerin ise özel mülkiyet olduğunu aktardı. TOKİ Konutları ilk yapıldığı günden itibaren tüm dairelerin elektrik aboneleri alınırken, apartmanın ortak kullandığı koridorlar ve apartman dairesi için elektrik abonesi çıkartılmadı.

Yaklaşık 8 yıldan beri elektrik abonesi olunmadiğıı ve kaçak elektrik kullanıldığı için elektrik firması tarafından mühürlenerek icraya verildi. Kaçak elektrikten dolayı toplam 38 bin 247 TL borç tahakkuk edildi.

Apartman Yöneticisi Yaşar Kas, "Benden önceki yöneticiler elektrik abonesi olmadığı için hiçbir ortak gider ücreti almamış. Elektrik firması kaçak elektrik nedeniyle 2 defa mühürlemiş, fakat her seferinde mühür kırılmış. Elektrik firması mahkemeye verdiği için icra yoluyla parayı bizden tahsis etmek istiyorlar. Şuan elektrik kesik. Apartmana girerken karanlıkta ilerleyemiyoruz. Kapıcı dairesinin elektriği yok. Beş aydır elektriğimiz kesik.

Apartmandaki daire sahiplerinden para toplayarak bu borcu ödeyip, elektrik abonesi almak istiyorum. Belediyeye ve Sağlık Müdürlüğü'ne dilekçe verdim. Defalarca başvuru yapmama rağmen bir sonuç alamadım. Yetkililerin kendi kurumlarına düşen payı vermelerini ve bizi bu mağduriyetten kurtarmalarını istiyoruz" dedi.

Adıyaman Belediyesi yetkilileri ise, kamu düzeni ne gerektiriyorsa onu uygulayacaklarını ve ilgili dilekçeyi inceleyeceklerini ifade ettiler.

Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş ise, konuyla ilgili gerekli çalışmayı yapacaklarını, ortaya çıkan bu mağduriyetin sebepleri doğrultusunda adım atacaklarını aktardı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title