Haberler

Apartman Işıldaklarını Çaldılar - Güvenlik Kamerası

Gaziantep'te hırsızlık iddiası- Gaziantep'te hırsızlık amacıyla bir apartmana giren hırsızlar suçüstü yakalandı Gaziantep'te hırsızlık amacıyla bir apartmana giren hırsızlar suçüstü yakalandı.

Gaziantep'te hırsızlık iddiası- Gaziantep'te hırsızlık amacıyla bir apartmana giren hırsızlar suçüstü yakalandı Gaziantep'te hırsızlık amacıyla bir apartmana giren hırsızlar suçüstü yakalandı.Alınan bilgiye göre, Şahinbey İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hırsızlık olaylarına engel olmak amacıyla Mavikent Mahallesi'nde apartman yöneticileri ve sakinleriyle görüşerek apartmanların giriş ve koridor kısımlarına güvenlik kamerası takılmasını sağladı.Güvenlik kamera görüntülerini izleyen jandarma ekipleri, bir apartmana giren 2 şüpheliyi takibe aldı. Apartman katlarında bir süre dolaşan şüpheliler, asansör üzerindeki ışıldak'ı çaldıkları sırada suçüstü gözaltına alındı.Şüphelilerin apartmana girişleri ve hırsızlık anı güvenlik kameralarınca kaydedildi.Jandarmada sorgulanan zanlıların, daha önce de aynı bölgede hırsızlık olaylarına karıştıklarını itiraf ettikleri öne sürüldü. M.K ve M.D. adlı zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edil .

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Mavikent Şahinbey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title