Haberler

Aosb Müteşebbis Heyeti Toplantısı Yapıldı

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti’nin aylık olağan toplantısı Antalya Valisi Muammer Türker başkanlığında gerçekleşti.

Antalya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Müteşebbis Heyeti'nin aylık olağan toplantısı Antalya Valisi Muammer Türker başkanlığında gerçekleşti. Antalya Vali Yardımcısı Mehmet Yavuz, Antalya OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar ve Müteşebbis Heyeti üyelerinin hazır bulunduğu toplantında 8 gündem maddesi görüşüldü.

Antalya OSB yönetimi toplantı kapsamında, Ağustos ayı içerisinde hayata geçirdiği iş ve işlemler hakkında Vali Türker'e kapsamlı bir rapor sundu. Toplantıda ayrıca Temmuz ayı mizanı görüşülürken bir firmanın maksat değişikliği, bir firmanın kiraya verme, 2 firmanın tapu talepleri, Antalya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin daha etkin ve daha iyi eğitim vermesi konusunda gerekli çalışmaların yapılması, Bölgeye jandarma karakolu yaptırılması ile 2015 yılı eğitim programları kabul edildi.

Vali Muammer Türker, Müteşebbis Heyet Toplantısı'nın ardından Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bölgede faaliyet gösteren ESLİ Endüstriyel Ürünleri Pazarlama San. Tic. Ltd. Şti ile Lider Gübre Tarım Üretim ve Paz. San. Tic. Ltd. Şti. firmalarını ziyaret etti. Firma yetkilileri Aytekin Poçins ve Hakan Pakalın tarafından imalat süreci ve ürünler hakkında Vali Türker'e bilgi verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Muammer Türker Ali Bahar Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title