Haberler

AÖF sınav sonuçları açıklandI

Güncelleme:

AÖF sınav sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçlarını öğrencilerin erişimine açtı.

AÖF sınav sonuçları açıklandı. Açık Öğretim Fakültesi sınav sonuçları an itibariyle açıklandı. Bahar dönemi sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi tarafından öğrencilerin erişimine açıldı.

AÖF bahar dönemi sınav sonuçları ne zaman açıklanacak ? Sonuçlar açıklandı mı ? Bahar dönemi sınavı sonrası Anadolu Üniversitesi öğrencileri bu sorunun cevaplarını ve AÖF sınav sonuçlarını arıyor. Anadolu Üniversitesi sonuçların açıklanacağı tarihle ilgili bir bildiri yayınlamayınca yüzbinlerce öğrenci her gün defalarca AÖF resmi internet adresini aşındırıyor.

Sonuçlar önceki sınavlar baz alındığında sınav tarihinden sonra 15-20 gün arasında açıklanıyor. Yani açıklanma tarihi net değil. Durum böyle olunca sınav öncesi büyük heyecan yaşayan öğrenciler sınav sonrasında da heyecanlı bir bekleyiş içerisindeler. Sonuçlar açıklandığında aşağıdaki bağlantıyı kullanarak AÖF bahar dönemi sınav sonuçlarını görüntüleyebilirsiniz.


Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Anadolu Üniversitesi Aöf Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title