Haberler

AÖF açıklandı mı ? Açık öğretim sınav sonuçları

Güncelleme:

AÖF açıklandı mı ? Açık öğretim sınav sonuçları. AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kala AÖF resmi internet adresi ziyaretçi akınına uğruyor. Anadolu Üniversitesi sonuçlara dair henüz bir açıklama yapmadı. Sonuçların açıklanmasının ardından sınav sonuçları ekranına gitmek için haberimizdeki bağlantıyı kullanın.

AÖF sınav sonuçları görüntüleme, sonuçlar açıklandı mı ? AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasına sayılı günler kala AÖF resmi internet adresi ziyaretçi akınına uğruyor. Anadolu Üniversitesi sonuçlara dair henüz bir açıklama yapmadı. Sonuçların açıklanmasının ardından sınav sonuçları ekranına gitmek için haberimizdeki bağlantıyı kullanın.

AÖF SINAV SONUÇLARI SAYFASI

" https://www.anadolu.edu.tr/ " Bu bağlantıyı adres çubuğunuza kopyalayıp AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı bağlantıya gidebilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sınav sonuçları 2016! AÖF güz dönemi final sınavı sonuçlarına dair detayları sizlerle paylaştık. AÖF sınav sonuçlarının 12 Şubat 2016 Cuma günü akşam saatlerine kadar açıklanması bekleniyor. Günlerdir sıkça kontrol edilen AÖf sinav sonuclari henüz açıklanmadı. 23-24 Ocak tarihlerinde yapılan AOF sınavı sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. Aof sınavı ile İşletme, İktisat, Maliye ve Kamu Yönetimi gibi bölümler başta olmak üzere birçok farklı lisans ve ön lisans bölümlerinden sınava giren Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından hizmete koyulan anadolu.edu.tr resmi sitesinde Türkiye Cumhuriyeti Öğrenci bölümünü seçip oradan da öğrenci giriş kısmına, T.C. kimlik numarasını ve şifrelerini girerek sınav sonuçlarını, öğrenci belgesini ve not transkribini alabilirler.

2016 AÖF SINAV TAKVİMİ

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yapılan duyuruya göre AÖF 2016 sınav tarihleri şu şekilde:
Açık Öğretim Fakültesi Bahar Dönemi Final Sınavları (16 – 17 Nisan 2016)
Açık Öğretim Fakültesi Yaz Dönemi Final Sınavları (4 – 5 Haziran 2016)
Açık Öğretim Fakültesi Tek Ders Sınavı (16 Temmuz 2016)

ÜNİVERSİTEDEN TARİH AÇIKLAMASI

Genellikle 20 gün içerisinde açıklanan sonuçlar için üniversite sınav masası yetkilileri, bu sınavda da sonuçların aynı şekilde 20 gün içerisinde açıklanacağını ifade etti.
Kredili geçme sistmeinde alacağınız notlara göre harf karşılıkları aşağıdaki gibidir:

84 – 100__AA__4,00 (GEÇTİ)
77 – 83___AB__3,70 (GEÇTİ)
71 – 76___BA__3,30 (GEÇTİ)
66 – 70___BB__3,00 (GEÇTİ)
61 – 65___BC__2,70 (GEÇTİ)
56 – 60___CB__2,30 (GEÇTİ)
50 – 55___CC__2,00 (GEÇTİ)
46 – 49___CD__1,70 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)
40 – 45___DC__1,30 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)
33 – 39___DD__1,00 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)
0 – 32____FF__0,00 (KALDI)

Tabloda görüldüğü üzere aldığınız not eğer 33-49 arasında ise dersi koşullu olarak geçebiliyorsunuz. Peki koşullu olarka geçmek ne demek bunu ifade etmek gerekirse; bir sonrakiş dönemde genel not ortalamanız 2 ve üstü olması gerekiyor. Eğer altı olursa koşullu olarak geçtiğiniz derslerden kalacaksınız anlamına geliyor. Bu da demek oluyorki bu dersleri bir sonraki yılda tekrar alacaksınız demek. Bir dersten güz döneminde kaldıysanız bir sonraki güz döneminde bu dersi tekrar alabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Anadolu Üniversitesi Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

35 olayı gerçek mi?

0
3
yanıtYanıtla
SALİM:

SONUÇLAR NİYE YOK HALA

2
0
yanıtYanıtla
ahmet:

elalem uzatda sınav yapıyor aöf 3 haftada açıklayamadı bi sınavı.

2
0
yanıtYanıtla
Rahman Atakan:

Aöf iyice işi ekonomiye çevirdi yazık halbuki çoğu insan işte olduğu için fazla çalışmaya vakit kalmıyor aslında aslında bütünleme sınavı her dönem sonu yapılsa olmazmı neden yapmıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title