Haberler

AOÇ Mücadelesi Turneye Devam Ediyor

Güncelleme:

Mimarlar Atatürk Orman Çiftliği mücadelesini anlatmak amacıyla gelen davetler üzerine Türkiye'yi dolaşarak paneller düzenlemeye devam ediyor.

AOÇ mücadelesi bu kez Samsun'a çıkıyor. "AOÇ ve Kaçak Saray Mücadelesi Turnede" başlığıyla düzenlenen panellerde Mimarlar Odası'nın şubeleri organize ediyor. 5 Şubat'ta Samsun'da gerçekleştirilecek panele konuşmacı olarak Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan ve Mimarlar Odası Ankara Şube Avukatı Gökçe Bolat katılacak.

AOÇ mücadelesini tüm Türkiye'de anlatacaklarını dile getiren Candan şunları söyledi:"AOÇ'deki hukuksuzluk son bulana kadar AOÇ için il il dolaşacak ve AOÇ'nin talanını anlatacağız. Talan son bulmadan turnelerimizi sonlandırmayacağız. AOÇ'de açılan dava sayımız 44 oldu diyen Candan devam eden sadece AOÇ değil aynı zamanda katledilen hukukun da mücadelesidir" şeklinde konuştu.

Açılış konuşmasını Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu'nun yapacağı panel EMO Samsun Şube Konferans salonunda gerçekleştirilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ak Saray Türkiye Samsun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title