Haberler

Anzakların Torunları Kuşadası'nda

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kuşadası Ege Porst Limanı- Limana yanaşan 'MSC Orchestra' gemisi- Anzak torunlarının gemiden iniş ve otobüsler biniş görüntüleri Anzakların torunları Kuşadası'nda-Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. Yıl Dönümü nedeniyle Türkiye'yi ziyaret eden Avustralya ve Yeni Zelanda vatandaşı 2 bin 700 kişiyi taşıyan dev kuruvaziyer "MSC Orchestra", Kuşadası Ege Ports Yolcu Limanı'na demirledi Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenecek anma törenlere katılmak üzere Türkiye'yi ziyaret eden Avustralya ve Yeni Zelanda vatandaşı 2 bin 700 kişiyi taşıyan dev kuruvaziyer "MSC Orchestra", Kuşadası Ege Ports Yolcu Limanı'na demirledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Kuşadası Ege Porst Limanı- Limana yanaşan 'MSC Orchestra' gemisi- Anzak torunlarının gemiden iniş ve otobüsler biniş görüntüleri Anzakların torunları Kuşadası'nda- Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. Yıl Dönümü nedeniyle Türkiye'yi ziyaret eden Avustralya ve Yeni Zelanda vatandaşı 2 bin 700 kişiyi taşıyan dev kuruvaziyer "MSC Orchestra", Kuşadası Ege Ports Yolcu Limanı'na demirledi Çanakkale Kara Savaşları'nın 100. Yıl Dönümü nedeniyle düzenlenecek anma törenlere katılmak üzere Türkiye'yi ziyaret eden Avustralya ve Yeni Zelanda vatandaşı 2 bin 700 kişiyi taşıyan dev kuruvaziyer "MSC Orchestra", Kuşadası Ege Ports Yolcu Limanı'na demirledi.293 metre uzunluğundaki kuruvaziyer ile Kuşadası'na gelen ve kısa bir şehir turu yapan Anzakların torunları, Efes ve Meryem Ana Evi'ni, Magnesia, Afrodisias, Tralles Antik Kenti ve Didim Apollon Tapınağı'nı ziyaret edecek.Ege Ports Genel Müdürü Aziz Güngör, altı yıl aradan sonra "MSC Orchestra" yolcu gemisini limanda görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Geminin bu ziyareti bizleri çok sevindirdi. Umarız gelecek dönemlerde de ziyaretler artarak devam eder" dedi.Anzakların torunlarının, akşam saatlerinde Kuşadası'ndan ayrılması, 2 günlük Yunan adaları turunun ardından da 25 Nisan'daki Şafak Ayini'ne katılması bekleniyor.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Kuşadası Türkiye Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title