Haberler

Any İstanbul'un Mutfağından "Refika'dan Hızlı Tarifler"

Güncelleme:

Refika Birgül'ün yeni kitabı "Refika'dan Hızlı Tarifler"in tanıtımı, ağzının tadını bilen pek çok tanıdık ve renkli simanın katılımı ile eğlenceli bir partiye dönüştü.


Uzun zamandır heyecanla beklenen "Refika'dan Hızlı Tarifler" kitabının tanıtımı, İstanbul'un en keyifli adreslerinden Any İstanbul'da gerçekleşti.

Yerel lezzetleri, şehirli dokunuşlar ve modern yorumlarla birleştiren, mutfak kültürümüzü devam ettirirken, pratik önerileri, iştah kabartan tarifleri ile evde yemek yapmayı da en keyifli hale getiren Refika Birgül, yeni kitabı için yapması meşakatli, tarifi zor, dışarıda yemeğe alışık olduğumuz benzersiz tatları sadece 10 dakikada hazırlanabilen sofralara dönüştürdü.

Refika Birgül, tv programından sonra oldukça titiz bir çalışmayla hazırladığı yeni kitabı "Refika'dan Hızlı Tarifler"de her biri sadece 10 dakikada kolaylıkla hazırlanabilen 30 sofra, 72 tarife yer verdi.

Refika Birgül, Any İstanbul'da kurulan mobil mutfakta da bu tariflerden lezzetler hazırlayarak, yapımıyla ilgili pratik önerilerde bulundu. Yufkadan mini lahmacunların ve çikolatalı, tahinli kurabiyelerin hazırlandığı bu keyifli sunumda aralarında Gülben Ergen'in de yer aldığı ve birbirinden renkli simaların öne çıktığı davetliler bol kahkahalı, unutulmaz anlar yaşadılar.

Any İstanbul'un fark yaratan, keyifli ambiyansında gerçekleşen lansmanda, yeni kitapta yer alan lavaştan lahmacun, pancarlı kısır, havalı beze, efsane hamburger, ekspres kadayıf mantı, kadayıflı tavuk gibi birbirinden iştah açıcı lezzetler gece boyunca servis edilerek, tüm misafirlere hem gözlere, hem damaklara, hem de hafızalara yer eden deneyimler yaşatıldı!

Gecenin en özel sürprizlerinden biri de Any İstanbul ve Refika Birgül'ün lansmanla başlayan bu lezzet serüveninin benzersiz deneyimlerle devam edeceğinin duyurulması oldu. Any İstanbul'un üst katında açılan ve insanların yaşam alanları için benzersiz keşifler yapabileceği "Any Shop", lansman gecesi itibari ile Refika Birgül'ün keyifli mutfaklar için yarattığı "Refika'dan" markasına ait emaye, şeker kavanozu gibi her biri yemek yapmayı daha da keyifli hale getiren özel tasarım ürünleri satışa sunmaya başladı. Ayrıca lezzetleri ile fark yaratan Any İstanbul, 2016'da bu deneyimlerini bir üst boyuta taşıyarak menüsüne Refika Birgül'ün dokunuşlarını ve yorumlarını da katacağını duyurarak, bu keyifli işbirliğinin kutlamasını da tüm davetlilerle paylaştı.





Kaynak: Bültenler / Güncel

Refika Birgül İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title