Haberler

Antrepo Kameralarına Düzenleme

Güncelleme:

Antrepolara kurulacak kameralar, 24 saat aralıksız kayıt yapacak ve harekete duyarlı olacak.

Antrepolara kurulacak kameralar, 24 saat aralıksız kayıt yapacak ve harekete duyarlı olacak.  Asgari '1080p' çözünürlükte saniyede en az 15 kare görüntü sağlayabilecek.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, antrepolara kurulacak kameraların özelliklerini belirledi.

Bakanlığın, Gümrük Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, antrepolara kurulacak kameraların yönetmelikte belirlenen asgari şartları taşıması gerekecek. Şartların benzerini veya daha üst özelliklerini taşıyan kameralar da kullanılabilecek. Antrepolara kurulacak kameralar, 24 saat aralıksız kayıt yapacak ve harekete duyarlı olacak. Kameralar, antrepo sahası giriş çıkış yerlerine konumlandırılacak. En az '1080p' çözünürlükte olacak ve saniyede en az 15 kare görüntü sağlayabilecek. Kesintisiz güç kaynağına bağlı bulunacak. Gece, gündüz  karanlık veye ışığın az olduğu ortamlarda da net görüntü alabilecek. IP kameralar kullanılacak. - Ankara

Kaynak: AA / Ekonomi

Gümrük Ve Ticaret Bakanlığı Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title