Haberler

Antrenörlere Temel İlk Yardım Eğitimi

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü antrenörlerine temel ilk yardım eğitimi verildi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü antrenörlerine temel ilk yardım eğitimi verildi.

Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Serhat Ocak, Kel Aliço Güreş Eğitim Merkezi'nde düzenlenen sertifika töreninde yaptığı konuşmada, öğrenmenin hayat boyu devam eden bir süreç olduğunu söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın spor yaptıran ve gençlerle çalışan bir kurum olduğunu belirten Ocak, kurum bünyesindeki antrenörlerin, gençlerin yaşayabileceği bir sakatlığa ilk müdahaleyi yapabilecek yeterliliğe sahip olması gerektiğini ifade etti.

İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğinde antrenörlere yönelik temel ilk yardım eğitimi düzenlediklerini aktaran Ocak, "Bu tip faaliyetlerimiz devam edecek. Kurum olarak kendimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Günün koşullarına adapte olan ve değişimi yakalayan kurum olma yolunda kararlılıkla ilerleyeceğiz. İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerine verdikleri destek için yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Eğitimi tamamlayan 40 antrenörden bazılarının ilk yardım müdahalelerini gösterdiği tören, sertifikaların verilmesiyle sona erdi.

Törene İl Sağlık Müdür Yardımcıları Muhsin Kişioğlu ve Bekir Şahin, Acil Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Erhan Turhan, acil tıp teknisyenleri  ve antrenörler katıldı. - Edirne

Kaynak: AA / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü Serhat Ocak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title