Haberler

"Anti-Alerji" Etkinlikleri Bu Hafta Sonu Forum İstanbul'da

Güncelleme:

Hotpoint-Ariston'un 'anti-alerji' temalı AVM etkinlikleri, 25-26 Şubat tarihlerinde Forum İstanbul'da devam ediyor.

Hotpoint- Ariston, Türkiye'de her beş çocuktan birinin alerjik hastalığı bulunmasından yola çıkarak ürettiği anti-alerji programına sahip yeni nesil çamaşır makinelerini, bu hafta sonu Forum İstanbul'da düzenleyeceği renkli etkinliklerle tanıtmaya devam ediyor.

Tüketiciye yönelik çözümlerin iddialı markası Hotpoint- Ariston, anti-alerji programına sahip yeni nesil çamaşır makinelerini İstanbul'daki AVM'lerde düzenlediği etkinliklerle tanıtmaya devam ediyor. Renkli "Anti-Alerji" etkinlikleri bu hafta sonu Forum İstanbul'da sürecek. AVM

içine kurulan, odalara bölünmüş ve gerçek eşyalarla dizayn edilmiş ev biçimindeki platformda, animatör eşliğinde "bakteri yakalama" oyunu oynayan çocuklar, bir yandan eğlenirken, bir yandan da alerji konusunda bilinçlendirilecekler. Evin çeşitli noktalarına, dolapların içine, minderlerin arasına gizlenen, bakterileri temsil eden oyuncakları toplayan çocuklar yine keyifli anlar yaşayacaklar. En çok bakteriyi toplayanın kazanacağı oyunda tüm katılımcı çocuklara oyuncaklar hediye edilecek. Oyunda yakalanan "bakteriler" ise anti-alerji programına sahip Hotpoint- Ariston'un yeni nesil çamaşır makinesinin haznesine hapsedilecek.

Anti-Alerji Programına Sahip İlk Çamaşır Makinesi

Her beş çocuktan birinin alerjik hastalığı bulunmasından yola çıkılarak üretilen Hotpoint- Ariston markalı yeni nesil çamaşır makinelerinin Ar-Ge çalışmaları ve üretim faaliyetleri için toplam 21 milyon Avro yatırım yapıldı. Anti-alerji programına sahip ilk çamaşır makinesi olma özelliği taşıyan seri, "yıkama verimliliği", "anti-alerji", "fonksiyonel dizayn", "ileri eco-tech" ve "çevreye duyarlı performans" özellikleriyle öne çıkıyor.

Indesit Company Hakkında güncelleyelim!

Indesit Company, Avrupa'nın önde gelen solo ve ankastre ev aletleri (çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, derin dondurucu, ocak, fırın ve davlumbaz) üreticilerinden biridir. İtalya, İngiltere ve Rusya gibi büyük pazarlarda lider konumundadır. 1975 yılında kurulan ve 1987'den beri Milano Borsası'nda işlem gören Indesit Company 2010 yılında "2,9 milyar Avro" satış rakamına ulaştı. Indesit Company'nin dünya çapında 14 üretim tesisi (İtalya, Polonya, İngiltere, Rusya ve Türkiye) ve 16 bin çalışanı bulunuyor. Grubun ana markalarını Indesit, Hotpoint-Ariston ve Scholtes oluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Türkiye Ariston İtalya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title