Haberler

    Antep'in Konuğu Sivasspor

    Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

    Spor Toto Süper Ligi'nin 18. haftasında Gaziantepspor ile Sivasspor arasında yapılan maç, ligde tarafları 20. kez karşı karşıya getirecek.

    AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, Gaziantep ve Sivas temsilcisi ilk kez 2005-2006 sezonunda karşı karşıya geldi.

    Geride kalan 19 maçta Gaziantepspor 5 kez kazanırken, rakibi "Yiğidolar" ise 7 kez 3 puanın sahibi oldu. Yapılan maçlarda 7 kez ise eşitlik bozulmadı.

    Söz konusu maçlarda 36 kez gol sevinci yaşandı. Bu gollerin 16'sı kırmızı-siyahlı ekibin olurken, 20'sine ise Sivas temsilcisi imza attı.

    Gaziantep'te ev sahibi üstün

    Kamil Ocak Stadyumu'nda yapılan maçlarda ise Gaziantepspor'un rakibine karşı üstünlüğü bulunuyor.

    Yapılan 9 maçta ev sahibi ekip 4 kez yenerken, konuk ekip ise 2 kez galip geldi. Üç kez birer puanın paylaşıldığı Gaziantep'teki maçlarda 20 gol atıldı. Bu gollerde rakipler arasında eşitlik yaşandı.

    Sergen Yalçın faktörü

    20. randevuda teknik direktör Sergen Yalçın ile  Sivasspor'un yeni transferi İbrahim Akın, ilk kez eski takımlarına karşı mücadele edecek.

    Teknik direktörlük kariyerine 2009-2010 sezonunda Beşiktaş A2 takımında başlayan Sergen Yalçın, 2013-2014 sezonunda Gaziantepspor'u çalıştırmıştı. Yalçın, bu maçla ilk kez Gaziantepspor'a karşı taktik verecek.

    Devre arasında Sivasspor ile sözleşme imzalayan İbrahim Akın da forma şansı verilirse ilk kez Gaziantepspor'a karşı mücadele edecek.

    2010-2011 sezonundan sonra İstanbul Başakşehir'den Gaziantepspor'da transfer olan İbrahim Akın'ın Gaziantep ekibindeki sözleşmesi, devre arasında feshedilmişti.

    SİVAS ÇIKIŞ ARIYOR

    Süper Lig'de 14 puanla 17. sırada yer alan kırmızı-beyazlılar, Gaziantepspor karşısında 3 puan alarak tehlikeli bölgeden çıkmayı amaçlıyor.

    Bu sezon iç sahada olduğu gibi deplasmanda da başarısız bir grafik çizen Sivas ekibi, 9 deplasman maçından 1 galibiyet ve 2 beraberlikle ayrıldı, 6 karşılaşmada da rakiplerine boyun eğdi. Deplasmanda oynadığı 9 maçta 10 gol atan Sivasspor, kalesinde ise 20 gol gördü.

    Ligde teknik direktör Sergen Yalçın'ın göreve gelmesinin ardından Kardemir Karabükspor'u mağlup eden, Kasımpaşa ile berabere kalan ve Trabzonspor'a yenilen Medicana Sivasspor, son 3 maçta 4 puan toplayabildi.

    Sivasspor'da sakatlığı bulunan John Utaka bu maçta forma giyemeyecek.

    Muhtemel 11'lerGaziantepspor: Karcemarskas, Binya, Şenol, Chico, Barış, Mustafa, Oğuzhan, Emre, Erdem, Chibuke, Muhammet

    Sivasspor: Korcan, Costa, Cicinho, Ümit, Ziya, Aatif, Mehdi, Burhan, Adem, Kadir, Batuhan

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Bülent Yıldırım Sergen Yalçın Gaziantepspor Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title