Haberler

Antep 2 - 2 FB golleri - Fenerbahçe maçı geniş özet

Güncelleme:

FB Antep maçı golleri. Fenerbahçe Gaziantepspor maç özeti. 6 Aralık Pazar FB Antep mücadelesi maç özeti görüntüler ve Süper Lig'de haftanın karşılaşmalarının golleri ve geniş özet görüntüleri haberler.com adresinde. Fenerbahçe Gaziantepspor deplasmanında çok önemli 2 puan bıraktı. Maçın büyük bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kalan Sarı Lacivertli takımın 2 topu direkten döndü. Karşılaşmanın hakemi verdiği kararlar ile Fenerbahçeli taraftarları çileden çıkardı. Maç özeti ve golleri izlemek için linke tıklayın.

FENERBAHÇE 2 – 2 GAZİANTEP MAÇ ÖZETİ

Gaziantep deplasmanına liderliğini sürdürmek için gelen Fenerbahçe'de evdeki hesap çarşıya uymadı. Zorlu mücadelede son dakikaya kadar 3 puan için mücadele veren Fenerbahçe karşılaşmanın hakemine tepkili. Hasan Ali Kaldırım'ın kırmızı kart gördüğü pozisyon ve Fenerbahçe'nin 1-0 geriye düştüğü golde hakemin pozisyonları iyi yorumlayamadığında şikayetçi olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sezon başından bu yana TFF'nin atadığı hakemlerin yanlış kararlar verdiğini ve tüm takımların hakemlerden şikayetçi olduğunu söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Gaziantepspor Fenerbahçe Gündem Haberler

500

Yorumlar (1)

yalan haber sitelerinden biri daha:

hani la geniş özet

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title