Haberler

Antdob, Yeni Yıl Konseri Verdi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Seyircilerin girişi- Açılış konuşması- Konserden görüntüler ANTDOB, yeni yıl konseri verdi Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), yeni yıl konseri verdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Seyircilerin girişi- Açılış konuşması- Konserden görüntüler ANTDOB, yeni yıl konseri verdi Antalya Devlet Opera ve Balesi (ANTDOB), yeni yıl konseri verdi. Haşim İşcan Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konserle 2015'e veda edildi. Tolga Taviş'in orkestra şefliğini üstlendiği konserde Görkem Ezgi Yıldırım soprano, Medine Tuganova mezzo soprano, Devrim Demirel tenor, Umut Tarık Akça bas, Engin Suna ve Teyfik Rodos da solist olarak sahne aldı.Orkestra Şefi Taviş, konser öncesi yaptığı konuşmada, Antalya'da yeni yıl konserinin gerçekleştirdiği salonun dolup taşmasının kendisine Avrupa'daki yeni yıl konserlerini çağrıştırdığını söyledi. Sanatseverlere teşekkür eden Taviş, 2016 yılının herkes için mutlu, huzurlu bir yıl olmasını diledi.Yaklaşık 1 saat süren konser sonunda izleyiciler, sanatçıları ayakta alkışladı.

Kaynak: AA / Güncel

Haşim İşcan Antalya Akça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title