Haberler

Antalyasporlu Eto'o'dan Emrah Başsan'ın Başına Doğum Günü Yumurtası

Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü ve takım kaptanı Samuel Eto'o, bugünkü antrenmanda doğum günü olan Emrah Başssan'ın başında yumurta kırdı.

Antalyaspor'un Kamerunlu golcüsü ve takım kaptanı Samuel Eto'o, bugünkü antrenmanda doğum günü olan Emrah Başssan'ın başında yumurta kırdı.

TAKTİK ÇALIŞMA YAPTILAR

Antalyaspor, deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde devam etti. Portekizli teknik direktör Jose Morais'in futbolcularla kısa süreli toplantısının ardından başlayan antrenmana kırmızı beyazlılar, kondisyon, top kapma, şut ve pas çalışması yaptı. Antrenman taktik çalışmasıyla sonlandırdı.

ETO'O'DAN YUMURTA

Antrenman sonunda Antalyasporlu futbolcular, Emrah Başsan'ın 24'üncü yaşını kutladı. Sürpriz doğum gününde kulübün arması bulunan pastayı kesen Emrah Başsan, başında yumurta kırılınca bir anda şaşırdı. Emrah Başsağ, kaptan Eto'o'nun kırdığı yumurtadan sonra sahada renkli görüntüler yaşandı.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Subaşı Emrah Başsan Antalyaspor Samuel Eto Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title