Haberler

Antalyaspor ve Galatasaray'ı Yenecek Güce Sahibiz"

MUHAMMED BOZTEPE - Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'un yeni transferi Barry Douglas, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynayacakları Antalyaspor ve ligde gelecek hafta sonunda yapacakları Galatasaray maçlarını kazanmak istediklerini söyledi.

Polonya'nın Lech Poznan takımından transfer edilen Douglas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor'a geldiği için mutlu olduğunu kaydetti.

Spor Toto Süper Lig'de 32 puanla 5. sırada olduklarını, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nu da lider tamamladıklarını anımsatan Douglas, "Takım olarak iyi bir ivme yakaladık. Şu an gayet başarılıyız. Buraya geldikten sonra gördüm ki takımın yüksek hedefleri var. Stadı, alt yapısı ve tesisleri gayet iyi. Kültürel olarak, şehri ve insanları da tanımaya başladım. Buraya gelmekle doğru yapmışım. Hedefimiz; kupada Antalyaspor'u, ligde de Galatasaray'ı yenmek. Bunu yapacak güce sahibiz. Türkiye'de lig ve kupa maçları kolay olmuyor. Olaya pozitif bakıp, iki karşılaşmadan da iyi sonuç bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

"Konya'da her şey iyi"

Henüz bir haftadır Konya'da olduğunu belirten Douglas, "Şu anda alışma evresindeyim. Takım arkadaşlarımla yeni tanışmaya başladım" dedi.

Douglas, Konya'ya gelmeden önce Türkiye ve Torku Konyaspor hakkında bilgi sahibi olmadığını dile getirerek, "Sadece Avrupa kupalarına katılan Türk takımları hakkında biraz bilgim vardı. Türkiye'ye gelmeden önce ligde forma giyen arkadaşlarımdan Torku Konyaspor hakkında bilgi aldım. Daha sonra Konya'ya gelerek, bilgi sahibi olmak istedim. Türkiye'ye geldiğim için doğru karar verdiğime inanıyorum. Konya'da her şey oldukça iyi" diye konuştu.

Hedeflerimiz içerisinde Avrupa olacak"

Douglas, ligde bulundukları konum itibariyle Avrupa kupalarına yakın olan takımlar arasında yer aldıklarını işaret ederek, "Takımların hedefleri içerisinde tabii ki Avrupa kupalarına katılmak olacak. Biz de oralarda yer almak istiyoruz ancak şu anda bunları konuşmak için çok erken. Toplayabildiğimiz kadar puan almamız gerekiyor. Her maça final maçı gibi bakmamız lazım" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Galatasaray Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title