Haberler

Antalyaspor'un Yıldızları UEFA ve Türkiye Kupası'na Göz Dikti

Antalyaspor'un yıldızları UEFA ve Türkiye Kupası'na göz dikti Antalyaspor'un genç yıldızı Emrah Başsan, lige çok iyi başlangıç yapıp, kazanacakları galibiyetle UEFA Kupası'na katılmayı hedeflediklerini belirtti.

Antalyaspor'un yıldızları UEFA ve Türkiye Kupası'na göz dikti

Antalyaspor'un genç yıldızı Emrah Başsan, lige çok iyi başlangıç yapıp, kazanacakları galibiyetle UEFA Kupası'na katılmayı hedeflediklerini belirtti. Kırmızı beyazlıların tecrübeli oyuncusu Erman Kılıç da Süper Lig'de maç kaybetmeyi kabullenmeyen oyun anlayışını sahaya yansıtacaklarını ve hedeflerinden birinin de Türkiye Kupası'nı kazanmak olduğunu söyledi.

Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, Davraz kampı devam ediyor. Kırmızı beyazlı takım, antrenör Yusuf Şimşek gözetiminde günde çift antrenmanla, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Geçen sezon golleri ve takım arkadaşlarına verdiği gol paslarıyla Antalyaspor taraftarının beğenisin toplayan genç oyuncu Emrah Başsan, Spor Toto Süper Lig hedeflerini açıkladı. Eto'o ile Ronaldinho gibi yıldız oyuncularla oynamanın kendisi ve takım arkadaşları açısından büyük şans olduğunu vurgulayan Emrah Başsan, iyi oyunculardan oluşan bir takım olduklarını vurguladı.

'AYALLERİN PEŞİNDEN GİRECEĞİZ'

Süper Lig'de yeni transferlerle çok iyi bir takım olmak istediklerini kaydeden Emrah Başsan, Herkes Antalyaspor'un yeni çıktığını düşünüyor ama biz Süper Lig takımı olduğumuzu ispatladık. Biz Antalyaspor'un kalıcı olmasını istiyoruz. Bunun için çalışacağız. Antalyaspor uzun zamandır UEFA ya da Şampiyonlar Ligi'ne katılamadı. Biz önce lige çok iyi başlangıç yaparak ilerleyen haftalarda aldığımız galibiyetlerle UEFA'ya katılmayı istiyoruz. İyi bir takımız neden olmasın. Herkes hayal kurar. Bunun için çalışır. Biz de önce ligde alacağımız galibiyetlerle hayal kuracağız sonra da büyük hayallerin peşinden gideceğiz. Gelecek oyuncularla da büyük güce sahip oluruz. Takıma her zaman güveniyorum diye konuştu.

'KAZANACAK POTANSİYELE SAHİBİZ'

Geçen sezon devre arasında kırmızı beyazlı takıma transfer olan ve PTT 1. Lig'de ikinci devre sahadaki oyunuyla Antalyaspor'un Süper Lig'e yükselmesine katkı sağlayan oyunculardan Erman Kılıç da bu sezon daha iyi performans sergileyeceğini söyledi. Antrenör Yusuf Şimşek'in başarıya aç ve takıma son dakikaya kadar kazanma hırsı aşıladığını anlatan Erman Kılıç, kamp döneminde iyi birliktelik geçirdiklerini söyledi.

Ligin yeni takımı olarak görülmelerine rağmen tecrübeli futbolculardan oluşan kadroya sahip olduklarını vurgulayan Erman Kılıç, Taraftar bu sene hem iyi hem de kaybetmeyi kolay kolay kabullenmeyen Antalyaspor izleyecek. Bekleyen Antalyaspor olmayacak. Top neredeyse iki üç kişi olacak. Pısırık, toptan kaçan, topa ayağını, kafasını sokmayan Antalyaspor olmayacak. Bizim takım Türkiye Kupası'nı kazanacak potansiyele sahip hedeflerimizden biri de Türkiye Kupası dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Emrah Başsan Erman Kılıç Antalyaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title