Haberler

Antalyaspor'un Golcüsü Eto'o Antrenmana Katılmadı

Antalyaspor, ziraat Türkiye Kupası H Grubu eleme maçında perşembe günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlarken kasığında ağrı hisseden Kamerunlu golcü Eto'o antrenmana katılmadı.

Antalyaspor, ziraat Türkiye Kupası H Grubu eleme maçında perşembe günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlarken kasığında ağrı hisseden Kamerunlu golcü Eto'o antrenmana katılmadı.

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Medipol Başakşehir'e 2-1 mağlup olan Antalyaspor,

Hasan Subaşı Tesisleri'nde teknik direktör Jose Morais yönetiminde çalıştı. Kırmızı beyazlı takım, antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Futbolcular, daha sonra sahada iki gruba ayrıldı. Medipol Başakşehir karşılaşmasında forma giyen futbolcular yenilenme çalışması gerçekleştirirken diğer grupta yer alanlar ise top kapma, pas ve şut çalıştı.

Antrenmana önceki haftalardan sakatlığı devam eden Diego, Lazarevic ile dün oynanan maç sonrası kasığında ağrı oluşan Eto'o katılmadı. Serdar Özkan ise ayağındaki ağrı nedeniyle antrenmanı yarıda bıraktı. Antrenmanı kulüp başkanı Gültekin Gencer de izledi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Antalyaspor Giresunspor Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title