Haberler

Antalyaspor, Trabzonspor Deplasmanında

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Trabzonspor ile Antalyaspor Süper Lig’de 41, toplamda ise 61. kez karşı karşıya gelecekler.

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor ile Antalyaspor Süper Lig'de 41, toplamda ise 61. kez karşı karşıya gelecekler.

Spor Toto Süper Lig'de 10. hafta sonunda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 yenilgi alarak 9 puanla 17. sırada yer alan Antalyaspor, 11. haftada deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak özel uçakla Trabzon'a gitti. Kırmızı-beyazlılar ile bordo mavililer toplamda 61, Süper Lig'de ise 41. kez karşı karşıya gelecek.

Rıza Çalımbay 4 maçta 2 galibiyet aldı

Antalyaspor'da Teknik Direktör Jose Morais ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Rıza Çalımbay, takımın başında çıktığı 4 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 de yenilgi aldı. Deneyimli teknik adam takımın başında çıktığı ilk maç olan Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere, Beşiktaş'a deplasmanda 3-0 mağlup olurken, ligde oynanan Kayserispor ve Gençlerbirliği maçlarından 1-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Antalyaspor'un deplasmanda galibiyeti yok

Kırmızı-beyazlılar, geride kalan 60 maçta 12 galibiyet, 13 beraberlik ve 35 yenilgi aldı. Trabzon'da oynanan 27 maçta ise, kırmızı-beyazlı takımın galibiyeti bulunmazken, 6 beraberlik ve 21 yenilgi aldı. İki takım Spor Toto Süper Lig'de ise 40 kez karşılaştı. Süper Lig'de oynanan 40 mücadele sonunda Antalyaspor 7 galibiyet, 9 beraberlik ve 24 de yenilgi aldı.

En gollü maçta 7 gol

Kırmızı-beyazlılar ile bordo mavililer 1968-1969 yılında Spor Toto 2. Lig'de karşı karşıya gelirken, mücadeleden Karadeniz ekibi Trabzonspor 1-0 üstün ayrılan taraf oldu. İki takım arasında oynanan 60 mücadele de en farklı ve en çok golün atıldığı maç ise, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Antalya'da oynanan ve kırmızı-beyazlıların 7-0 üstünlüğü ile sona eren maç olarak kayıtlara geçti.

En fazla alınan skor 1-0

Antalyaspor ile Trabzonspor arasında oynanan maçlarda en çok alınan skor ise 1-0'lık skor oldu. İki takım 60 maç sonunda 12 kez 1-0'lık skorla sahadan ayrıldı. 7 kez sahadan 2-0, 7 kez de 2-1'lik sonuçlarla sahadan ayrılan iki takım, 6 kez ise 0-0'lık sonuç elde etti. 5'er maçta ise 3-0 ve 3-2'lik sonuç elde eden Antalyaspor ve bordo mavililer, 4 kez ise, 1-1'lik skorlar aldı. 3 kez 3-1'lik sonuçlar elde eden Antalyaspor ve Trabzonspor 2'şer kez 2-2 ve 4-1'lik skorların yanı sıra 1'er kez de 3-3, 4-0, 4-2, 5-1 ve 7-0'lık sonuçlar elde etti.

Trabzonspor 103, Antalyaspor 55 gol attı

Trabzonspor ile Antalyaspor arasında 1968-1969 sezonundan bu yana oynanan 60 maçta atılan gollerde bordo-mavililerin ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Karadeniz ekibiyle Antalyaspor arasında oynanan 60 maç sonunda iki takım toplamda 158 gol kaydetti. Atılan 158 golün 103'ünü Trabzonspor atarken, kırmızı-beyazlı Antalyaspor ise 55 golle rakibine karşılık verdi.

Antalyaspor'da Eto'o zorlu maçta forma giyemeyecek

Antalyaspor'da zorlu mücadele öncesi Gençlerbirliği maçında sakatlanan ve her iki bacak üst adalesinden yaşadığı sakatlıktan dolayı ligin ilk yarısını kapatan dünyaca ünlü golcü oyuncu Samuel Eto'o takımdaki yerini alamayacak. Kırmızı-beyazlı takımda sakatlıkları bulunan Emre Güral ve Kaleci Fornezzi ile izinli olan Serdar Özkan'da takımlarını zorlu maçta yalnız bırakacak. Kırmızı-beyazlılarda sakatlıkları bulunan 3 oyuncu ve izinli olan Serdar Özkan dışında cezalı oyuncu bulunmuyor.

3 oyuncu ceza sınırında

Antalyaspor'da 3 oyuncu ceza sınırında yer alıyor. Diego Angelo, Chico ve Zeki Yıldırım Trabzonspor maçında sarı kart görmeleri halinde ligin 12. haftasında Antalya'da oynanacak olan Adanaspor maçında cezalı duruma düşecekler ve zorlu mücadelede forma giyemeyecekler.

Muhtemel 11

Trabzonspor - Antalyaspor mücadelesi Pazartesi günü saat 20.00'de Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanacak. Kırmızı-beyazlıların mücadeleye şu 11 ile çıkması bekleniyor:

"Ferhat, Celustka, Diego Angelo, Chico, Sakıb Aytaç, Motta, Charles, Zeki Yıldırım, Danilo, M'billa ve Deniz Kadah." - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gençlerbirliği Trabzonspor Antalyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title