Haberler

Antalyaspor - Torku Konyaspor Maçının Ardından

Antalyaspor - Torku Konyaspor maçının ardındanAntalyaspor Teknik Direktörü Morais Penaltımız verilseydi maçı farklı kazanabilirdikTorku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman Hiçbir kuş sonsuza kadar uçmuyorAntalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Torku Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, zor olacağını bildikleri bir maça çıktıklarını söyledi.

Antalyaspor - Torku Konyaspor maçının ardından

Antalyaspor Teknik Direktörü Morais Penaltımız verilseydi maçı farklı kazanabilirdik

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Kocaman Hiçbir kuş sonsuza kadar uçmuyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Torku Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, zor olacağını bildikleri bir maça çıktıklarını söyledi.

Çok iyi bir takıma karşı oynadıklarını belirten Jose Morais, Tecrübeli, iyi pas yapan takıma karşı oynadık. Çok dengeli bir oyun olduğunu düşünüyorum. Gol pozisyonları, topa sahip olma açısından dengeli bir maçtı. Girdiğimiz pozisyonlardan birini değerlendirdiğimiz için maç 1-0 sonuçlandı dedi.

İlk yarıda Danilo'nun bir pozisyonu olduğunu hatırlatarak sözlerini sürdüren Jose Morais, şöyle konuştu

Zannediyorum o pozisyon penaltıydı. O verilseydi maçı da farklı alabilirdik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Evimizde çok iyi oynadığımızı ve güçlü olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Taraftarlar da her zamanki gibi 12'nci oyuncumuz olarak bizleri destekledi. Bu gün de desteklerini hissettik. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Jose Morais konuşmasının sonunda Gaziantep'te meydana gelen terör saldırısında şehit olan polisin ailesine başsağlığı diledi.

AYKUT KOCAMAN HİÇBİR KUŞ SONSUZA KADAR UÇMUYOR

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman ise uzun bir hafta sonra yenilgi aldıklarını hatırlatarak, Her zaman insanın gönlünün istediği olmuyor. Hiçbir kuş sonsuza kadar uçmuyor. Antalyaspor tam bir iç saha takımı. Bu net bir şekilde görülüyor. Yeni stadının atmosferi güzel. Antalyaspor'u galibiyetten dolayı tebrik ediyorum dedi.

Rakibin çok sert oynamasını bir mazeret olarak görmediklerini ifade eden Aykut Kocaman, şunları söyledi

Maçın hakeminin iyi niyetli bir müsabaka yönettiğini düşünüyorum. Bu kadar ağırlaşan bir oyundan sonra verilen 4 dakikalık uzatma azdı. Bugün işçilerin bayramı. İşçilerin ve çalışanların, sizlerin de bayramını kutluyorum.ö

Oyun içersinde pozisyon yüzdelerinin değiştiğine dikkati çeken Aykut Kocaman, Bugüne kadar bizden bahsedilirken az pozisyona giren, ancak gol yüzdesi yüksek bir takım olarak lanse ediliyorduk. Bugün sahada tam tersi vardı. 6-7 gol pozisyonumuz olmasına rağmen bunları sonuçlandıramadık. Oyunumuzu değiştirmeye çalışıyoruz. Oyunla ilgili hiçbir şikayetim yok. Oyunculara teşekkür ediyorum. Sıkıntı veren şey; özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasında, golü yedikten sonra arka arkaya verdiğimiz hızlı ataklar. Bu da bizim sahadaki formumuzun düştüğünü gösteriyor. Bunu görerek, anlayarak, düzeltmeye çalışacağız. Bugüne kadar yaşattıkları için tüm oyuncularına teşekkür ediyorum diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Torku Konyaspor Aykut Kocaman Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title