Haberler

    Antalyaspor TFF'ye Başvurdu

    Güncelleme:

    Antalyaspor, Türkiye Kupası kontenjanından UEFA Avrupa Ligine katılmak için TFF'ye başvurdu.

    Antalyaspor, Eskişehirspor #39;a bir yıl Avrupa kupalarından men cezası verilmesi üzerine UEFA Avrupa Ligi #39;ne gitmek için Türkiye Futbol Federasyonu #39;na (TFF) başvuruda bulundu.

    Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, UEFA Tahkim Kurulu #39;nun Eskişehirspor #39;a tedbiren 1 yıl Avrupa #39;dan men cezası verdiğini hatırlattı. Bu cezanın ardından Avrupa Ligi #39;ne katılmak için TFF #39;ye yazılı ve sözlü başvuruda bulunduklarını ifade eden Gencer, quot;Statü, UEFA Avrupa Ligi #39;ne Süper Lig #39;den 2, Türkiye Kupası #39;ndan 1 takımın katılmasını öngörüyor. Kupadan katılacak Eskişehispor yarı finalde bizi elediği için Avrupa Ligi #39;ne bizim gitmemiz gerekiyor. Avrupa #39;ya gitmek bizim hakkımız. Sürecin lehimize neticeleneceğini tahmin ediyoruz quot; dedi.

    Avrupa #39;ya gitmeleri halinde belirleyecekleri teknik direktörün istekleri doğrultusunda yeterli bir kadro kuracaklarını anlatan Gencer, quot;Mevcut kadromuzdan Ferdinand #39;ı gönderdik. Sözleşmesi biten bazı oyuncularımız var. Teknik direktörü belirledikten sonra kadro yapılanmasına gideceğiz. Avrupa Ligi #39;ne uygun kadroyu kuracağımızı düşünüyorum quot; diye konuştu.

    Gencer, kulübün futbol şube sorumlusu Mehmet Aygün #39;ün teknik direktör adaylarıyla ilgili bugünkü yönetim kurulu toplantısında kendilerine bir rapor sunacağını ve bu raporun ardından teknik direktör isminin netleşeceğini de sözlerine ekledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Türkiye Kupası Antalyaspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title