Haberler

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek 3-4 Transfer Daha Yapacağız

Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek 3-4 transfer daha yapacağız

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor'un teknik direktörü Yusuf Şimşek, 3-4 transfer daha yapacaklarını açıkladı.

Afyonkarahisar Spor Kompleksi'nde ikinci etap kampının ilk antrenmanına çıkan kırmızı beyazlı ekip, ilk olarak grup halinde ofsayt çalışması yaptı. Germe ve çekme hareketlerinin ardından top kapma çalışması yapan Antalyaspor'da teknik direktör Yusuf Şimşek oyuncuları sık sık uyardı. Kondisyon ağırlıklı antrenmanda futbolcuların hayli hırslı olduğu gözlendi. Yeni transferler Dejan Lazarevic ve Serdar Özkan da takımla ilk kez idman yaptı.

Antrenmanda gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Yusuf Şimşek, Afyonkarahisar kampının taktik ağırlık olduğunu söyledi. Şimşek, Kampımız 3 Ağustos'a kadar devam edecek. Bu süreçte 4 maç oynayacağız. Afyonkarahisar kampı sonrası tekrar Antalya'ya döneceğiz. Kondisyon ağırlığımızı daha çok Davraz kampında yapmıştık. Burada taktik ağırlıklı çalışıyoruz. Daha çok top yapıyoruz. Sistemimizi oturtmaya çalışıyoruz. Şu ana kadar çok güzel gidiyor, çok şükür herhangi bir sıkıntımız yok. İnşallah sezona da aynı şekilde gireriz diye düşünüyorum dedi.

Antalyaspor'un 3-4 transfer daha gerçekleştireceğini vurgulayan Şimşek, şöyle konuştu

Yeni transferlerimiz olacak. Bugün Lazarevic ile Serdar Özkan geldi. Transfer sürecinde 3 ya da 4 tane daha transferimiz olacak. Ondan sonra da transferi kapatacağız. Bir tane stoper alacağız. Bir tane de sol bekimiz gelecek. Sonrasında 1-2 tane daha oyuncu alacağız. Bunlar bilinen, görüştüğümüz oyuncular. İnşallah en kısa sürede anlaşma sağlarız onlar da kampa katılır.

1.5 saat süren antrenmanı düz koşuyla tamamlayan futbolcular ardından konakladıkları otelde dinlenmeye çekildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Şimşek Antalyaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title