Haberler

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Jose Morais'in açıklaması Maçın ardından Antalyaspor Teknik Direktörü Morais: "Bugün olabilecek en kötü sonucu aldığımızı düşünüyorum" Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan: "Kazanabilirdik, aynı zamanda kaybedebilirdik de. Güzel bir müsabaka oldu" Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2-2 berabere kaldıkları Akhisar Belediyespor maçında, buldukları çok sayıda gol fırsatını değerlendiremediklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Jose Morais'in açıklaması

Maçın ardından

Antalyaspor Teknik Direktörü Morais:

"Bugün olabilecek en kötü sonucu aldığımızı düşünüyorum"

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Arslan:

"Kazanabilirdik, aynı zamanda kaybedebilirdik de. Güzel bir müsabaka oldu"

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 2-2 berabere kaldıkları Akhisar Belediyespor maçında, buldukları çok sayıda gol fırsatını değerlendiremediklerini söyledi.

Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Morais, daha fazla gol atacaklarını düşündüğünü aktararak, "Maalesef berabere kaldık. Bugün olabilecek en kötü sonucu aldığımızı düşünüyorum." dedi.

Takımının kazanmak için çok fazla çalıştığını vurgulayan Portekizli teknik adam, "Gol pozisyonlarına da girdik ama bir türlü istediğimiz gibi olmadı. Taraftarlarımız için bugün farklı bir sonuç almamız gerektiğini düşünüyordum, çünkü bütün maç boyunca takımımızın yanındaydılar. Oyunun büyük bir bölümü rakibin sahasında geçti. En azında üç katı daha fazla gol pozisyonuna girdik." diye konuştu.

Morais, önlerindeki maçları kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtirken, iki kere mağlup durumdan tekrar beraberliği sağlayan oyuncularını da kutladığını kaydetti.

Akhisar Belediyespor cephesi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, güzel bir statta iki dost kulübün karşılaşmasının dostça bittiğini ifade etti.

Her iki takımın da kazanabileceği bir karşılaşma oynandığını dile getiren Arslan, "Son 10-15 dakikada Antalyaspor bizi yarı sahamıza kapattı. Biz de o sırada kontrataklardan üçüncü golü bulabilirdik ama iki tane gereksiz pozisyon alma ve top kaybında hata yaptık. Kazanabilirdik, aynı zamanda kaybedebilirdik de. Güzel bir müsabaka oldu. Hem Antalyaspor'u hem de kendi oyuncularımı kutluyorum." şeklinde konuştu.

Arslan, Rodallega'nın röveşata golüyle ilgili soru üzerine, bazı şeylerin çalışılarak elde edildiğini bazı şeylerin ise Allah vergisi olduğunu söyledi.

Kaynak: AA / Spor

Akhisar Belediyespor Cihat Arslan Antalyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title