Haberler

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay Eto'o Bu Hafta Yok

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay Eto'o bu hafta yokAntalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eto'o'nun bu hafta oynamayacağını belirterek, Bu hafta oynayacağımız müsabaka, Trabzonspor için de bizim için de zor maç dedi.

Antalyaspor Teknik Direktörü Çalımbay Eto'o bu hafta yok

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Eto'o'nun bu hafta oynamayacağını belirterek, Bu hafta oynayacağımız müsabaka, Trabzonspor için de bizim için de zor maç dedi.

Rıza Çalımbay, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği haftalık değerlendirme toplantısında yoğun ve kritik maçlar oynayacaklarını söyledi. Takımının performansını arttırması gerektiğine dikkati çeken Çalımbay, bu konuda şöyle konuştu Trabzonspor maçı, kapasitemizin en üstüne çıkacağımız maç. Orada bizi büyük mücadele bekliyor. Farkındayız, bunu gösterecek oyuncularımız var. Takım ismi fark etmiyor, iyi bir şekilde ayrılmamız gerekiyor. Bizim için önemli olan oynayacağımız 6 maç. Bu 6 maç Antalyaspor'un ikinci yarı yolunu çizecek. 6 final maçımız var içerisi dışarısı fark etmiyor. Bütün maçlarda olağanüstü mücadele edeceğiz. İyi bir şekilde ayrılmamız şart. Yoksa istemediğimiz şeyler olabilir.

ETO'O YOK

Ligde takımların puanlarının birbirine yakın olduğunu hatırlatan Rıza Çalımbay, en büyük sıkıntılarının çok pozisyona girmelerine rağmen gol atamamak olduğunu söyledi. Trabzonspor maçını en iyi şekilde bitireceklerine inandığını vurgulayan Çalımbay, her maçta kazanmayı düşündüklerini belirtti.

Eto'o'nun iyileşme süresinin uzayacağını açıklayan Rıza Çalımbay, yurt dışında tedavi gören yıldız golcüden gelen raporların iç açıcı olmadığını dile getirdi.

Eto'o'nun Trabzonspor maçında oynamayacağını anlatan Çalımbay, yıldız futbolcusunun Adanaspor karşılaşmasında da forma giyememe durumu olabileceğini söyledi. Eto'o'nun sakatlığının takımı için kayıp olduğunu belirten Çalımbay, Trabzonspor ile kıran kırana maç oynayacağız. Kolay maç olmayacak. Zor, mücadeleci bir maç olacak dedi.

Emre Güral'ın sakatlık süreci hakkında da değerlendirmelerde bulunan Rıza Çalımbay, iyileştiği takdirde bile Trabzonspor maçında oynayacağını zannetmediğini ifade ederek, Benim her şeyi ortaya koyacak adama ihtiyacım var. Takımla çalışmamış, 2 gün çalışmayla oynatma şansımız yok diye konuştu.

Transfer amacıyla 1 futbolcuyla görüştüğünü, ancak görüştükleri oyuncuların yurt dışında forma giymek istedikleri için Türkiye'de oynamayı düşünmediğini vurgulayan Rıza Çalımbay, son olarak, Ligi çok iyi yerde bitirmemiz gerekecek. Öyle bir yerdeyiz ki her maçı kazanmaya çalışıyoruz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Hasan Subaşı Trabzonspor Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title