Haberler

Antalyaspor Taraftarından Önce Protesto Sonra Sevgi Gösterisi

Antalyaspor'un Fenerbahçe ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası maçı hazırlıklarını gerçekleştirdiği antrenmanda bir grup taraftar son haftalarda yaşanan puan kayıpları yüzünden futbolcuları önce protesto etti, sonra da sevgi gösterisinde bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası 6'ncı hafta maçında Fenerbahçe ile yarın 20.45'te Antalya Stadı'nda karşılaşacak olan Antalyaspor, maçın hazırlıklarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Jose Morais yönetimindeki antrenmanda futbolcularını 2 gruba ayrıldı. Futbolcular ayak tenisi ve pas çalışması yaptı. Diğer grupta yer alan futbolcular ise taktik çalışma gerçekleştirdi. Fenerbahçe maçında Antalyaspor'un kaptanı Samuel Eto'o'nun forma giymeyeceği belirtildi.

'UMUTLANDIRIP, UTANDIRMAYIN'

Antrenmanı izleyen bir grup taraftar kırmızı beyazlı takımın son haftalarda kaybettiği puanlar nedeniyle, futbolcuları ve teknik heyeti protesto etti. Antrenman sahasını çevreleyen tel örgülere 'Umutlandırıp, utandırmayın, artık oynayın' yazılı pankart açarak, tezahüratlarıyla tepkilerini dile getirdi. Antrenman sonunda da taraftarlar Hasan Subaşı Tesisleri girişine aynı pankartı asarak, futbolcular, teknik direktör Morais ile kulüp başkanı Gültekin Gencer aleyhinde tezahürat yaptı. Çevik kuvvet polisi de kulüp girişinde güvenlik önlemi aldı.

'3 HAFTA SONRA TAKIMI KİMSE TUTAMAYACAK'

Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, protesto eden taraftarların yanına gelerek, bir süre görüştü. Taraftara birlik beraberlik çağrısı yapan Başkan Gencer, puan cetvelinde alt sıralarda yer alan takımlarla aralarında 8 puan bulunduğunu hatırlattı. Takıma çok futbolcu transfer edildiği yönünde eleştirilere de cevap veren Başkan Gencer, takımın uyum dönemi geçirdiğini anlattı. Jose Morais'in kendisinden 3 hafta süre istediğini kaydeden Gencer, "Hocamız 3 hafta sonra takımı kimsenin tutamayacağını söylüyor" dedi.

'FENERBAHÇE MAÇI FORMALİTE'

Transfer çalışmalarında sona yaklaşıldığına dile getiren Başkan Gencer, takımdaki bazı futbolcuları eleştirirken, "Bazı futbolcularımızın motivasyonları kaybolmuş. Şehirde tatil yapmaya gelmiş pozisyonda olan oyuncular var" diye konuştu. Fenerbahçe maçına değinen Başkan Gencer, "Fenerbahçe maçı bir nevi formalite maçı. Takımda sanırım hoca oynamayan futbolcuları oynatacak. Bizim için önemli olan kupada oynayacağımız Torku Konyaspor maçı. Ondan sonra da ligde oynayacağımız Fenerbahçe maçı çok önemli" dedi.

'TERS TEPİYOR'

Kulüplere seyircinin çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle verilen cezalar ile hakemlerle ilgili görüşlerini de diles getiren Başkan Gencer, şunları söyledi:

"Ben gerekli tepkileri gösteriyorum. Başakşehir ve Rize'de hakemler tarafından mağdur edildik. Bunun diyetini biz ödedik. Bunu yazılı olarak ilettim. İki kurulun başkanı da Antalyalı. Kulüpler Birliği'nde yaptığım konuşmada da söyledim. (Sezon başı düşecek ve çıkacak takımlar belli oluyor, deniyor. İki kurulun başkanı Antalyalı olduğu için bu sene şampiyon biz olacağız, diye düşünüyordum. Tam tersine kurullar bize ters tepiyor) dedim. Hepsi ağlıyordu, onun için dedim. Maalesef temsilci, gözlemci her şeyi yazıyor. Başka maçlarda yazmıyor, bizde yazıyor."

ETO'O'YA SEVGİ SELİ

Başkan Gencer'ın konuşmasınrdan sonra Kamerunlu Samuel Eto'o tesislerin girişinde taraftarların yanına geldi. Taraftarın sevgi gösterisinde bulunduğu Eto'o, fotoğraf çektirip, tezahüratlara eşlik etti. Taraftarlar Eto'o ile fotoğraf çektirmek için yoğun çaba gösterdi. Daha sonra da teknik direktör Morais ve Eto'o taraftarla fotoğraf çektirdi. Morais de taraftarla tezahürat yaptı, fotoğraf çektirdi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gültekin Gencer Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title