Haberler

Antalyaspor Ronaldinho ile Prensipte Anlaştı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Brezilyalı dünya yıldızı Ronaldinho ile 1+1 yıllığına anlaştı.

Ronaldinho'ya 1 yıl uzatma opsiyonlu 1 yıllığına transfer teklifi yapan Antalyaspor, Brezilyalı dünya yıldızı futbolcuyla prensipte anlaştı.

Doğan Haber Ajansı'nın haberine göre; Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'yu sezon başında kadrosuna dahil ederek, dikkatleri üzerine çeken Süper Lig takımı Antalyaspor, gelecek sezonun transfer çalışmalarına başladı. Gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamayı hedefleyen kırmızı beyazlılar, takıma bir dünya yıldızı daha kazandırmayı planlıyor.

OLUMLU YANIT GELDİ

Ronaldinho'yla görüşen Antalyaspor, Brezilyalı yıldızdan olumlu yanıt aldı. Antalyaspor yönetiminin 1 yıl uzatma opsiyonlu 1 yıllık teklifini Ronaldinho kabul etti. Eto'o'nun aracı olduğu ve transfer görüşmelerinde önemli rol üstlendiği Ronaldinho ile Antalyaspor yönetimi sözleşme maddeleri üzerinde uzlaşma sağlamaya çalıştığı bildiridi.

ANTALYASPOR MARIN VE AISSATI İLE GÖRÜŞÜYOR

Antalyaspor yönetimi, kadrosunda yer alacak iki dünya yıldızının yanı sıra, takımı güçlendirmek için de transfer listesindeki bazı futbolcularla anlaşma sağladı. Bu sezon Trabzonspor'da kiralık forma giyen Marko Marin ile görüşen Antalyaspor yönetimi, transferin gerçekleşmesinde sona yaklaştı. Antalyaspor, 3 yıl önce Rusya'nın Terek Grozniy takımına 3 milyon Euro'ya sattığı İsmail Aissati ile yeniden masaya oturdu. Kırmızı beyazlı kulübün, eski futbolcusuyla büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.

3 FUTBOLCU İLE ANLAŞTI

Antalyaspor, bu arada Samsunspor'dan Chikeluba Ofoedu, Şanlıurfaspor'dan Kubilay Sönmez ile Gaziantespor kalecisi Zydrunas Karcemarskas ile ön anlaşma yaptı. Kırmızı beyazlı takım, sezon sonu Raish M'bolhi ile yollarını ayırmayı planlıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Samuel Eto Ronaldinho Spor Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (29)

Diyarbakır lı vatansever:

bu bir rezalettirTürk futbolu katar liglerine döndü adamlar tatil yapmaya geliyorbu transferler türk futbolunun bittiğini gösterir

2
16
yanıtYanıtla
19FB07:

HEY GİDİ RONALDİNHO HEY SEN ANTALYASPORA DÜŞTÜSEN BİTMİŞİN DEMEKTİR

5
9
yanıtYanıtla
HADE HAYIRLISI:

RONi DEDEYE BASTONU MERCiMEK CORBASIDA BENDEN

7
6
yanıtYanıtla
ADANALILAR:

ulan ne hayaldi, adam bitmis turkiyeye geliyor, gercekci olalim biraz

2
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

İşlem Tamam Şimdiki Hedef Tekrar futbola dönmeye ikna edince Maradona ve Pele ha bide Alex olursa tadından yenmez.

6
5
yanıtYanıtla
ihtiyar delikanlı:

konya dördüncü kaç futbolcusunu biliyoruz veya dış basında kaç kez haber olmuş antalyada etoyu dünya tanıyor yüzlercede antalya dışarda haber yapıldı van persinin üçte bir fiyatına gelen eto persiyi beşe katladı

11
0
yanıtYanıtla
07 AKREP:

ŞAMPİYON ANTALYA

4
6
yanıtYanıtla
KARAKARGA:

8TAŞ ALAMADI ANTALYA ALIYO

6
4
yanıtYanıtla
GERCEK:

adamin ismi yeter benim icin dunyada en iyi futbolcu messi bunun yaninda cirakti

6
3
yanıtYanıtla
GERÇEK:

35 ten fazla bu adamın avrupa kariyeri 2010 yılında bitti 6 senedir avrupada yok . kalitesi havası herşeyi söndü. bu saatten sonra reklam bile olmaz . etoo ayrı daha 2 sene önce chelsea de zirvede oynuyodu adam . ronaldınho mu ne biçim bi transfer kafası bu

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title