Haberler

Antalyaspor, Plaj Futbol Ligi Şampiyonu Oldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Karataş Belediyespor ile Antalyaspor maçından görüntü-Şampiyon takıma ödül töreni TFF Plaj Futbolu Ligi- Antalyaspor, Plaj Futbol Ligi şampiyonu oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Plaj Futbolu Ligi'nde, Antalyaspor şampiyon oldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Karataş Belediyespor ile Antalyaspor maçından görüntü-Şampiyon takıma ödül töreni TFF Plaj Futbolu Ligi- Antalyaspor, Plaj Futbol Ligi şampiyonu oldu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Plaj Futbolu Ligi'nde, Antalyaspor şampiyon oldu. Plaj Futbolu Ligi'nde, Karataş Belediyespor ile Antalyaspor finalde karşılaştı. Alanya Belediyesi'nin ev sahipliğinde, Galip Dere Plajı'nda oynanan finalde normal süresi 3-3 biten maç uzatma dakikalarındaki karşılıklı birer golle 4-4 sona erdi. Penaltı atışlarında rakibi Karataş Belediyespor'u 7-6 mağlup eden Antalyaspor, şampiyonluğa ulaştı. Üçüncülük maçında ise Arsuz Belediyesi ile Gevaşspor karşılaştı. Rakibini uzatmalarda bulduğu golle 8-7 mağlup eden Arsuz Belediyesi de üçüncülüğü kazandı.Maçların ardından düzenlenen törende şampiyon takıma kupa ve madalyasını Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ile Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula ve Plaj Futbolu Milli Takım Teknik Direktörü Adil Müftüoğlu verdi.Turnuvanın en değerli oyuncusu Antalyaspor'dan Seyit Ahmet Süer, en iyi kalecisi Karataş Belediyespor'dan Umut Kumlu, en centilmen takımı da Gevaşspor seçildi.

Kaynak: AA / Spor

Alanya Belediyesi Antalyaspor Karataş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title