Haberler

Antalyaspor'la Yolları Ayrılan Mandıralı: "Hayat Devam Ediyor"

Antalyaspor, teknik direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayırdı- Kulüp Başkanı Gencer: - "Yönetim kurulu olarak, Hami Mandıralı hocamızın görevine son veriyoruz" PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'un kulüp başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör Hami Mandıralı'nın sözleşmesini tek taraflı feshettiklerini bildirdi.

Antalyaspor, teknik direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayırdı- Kulüp Başkanı Gencer: - "Yönetim kurulu olarak, Hami Mandıralı hocamızın görevine son veriyoruz" PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'un kulüp başkanı Gültekin Gencer, teknik direktör Hami Mandıralı'nın sözleşmesini tek taraflı feshettiklerini bildirdi.Gencer, kulüp yönetim kurulu toplantısının ardından, kurul üyeleriyle basın toplantısı düzenledi.Mandıralı'yı, "Antalya'ya başarılı olmaya geldim. İstenmediğim yerde de hiçbir zaman olmam" gibi söylemlerde bulunduğu için yönetim kurulu olarak göreve başlattıklarını belirten Gencer, şöyle konuştu: "Geldiği andan itibaren özellikle iç sahamızda bir tane puan kaybımız yoktu. Dört mağlubiyet aldık, üçünü iç sahamızda aldık. Deplasman başarı grafiği var deniliyordu. Dün deplasmanda da bir mağlubiyet aldık."Gencer, geçen hafta kulüpte, ceza ve kadro dışı olaylarının yaşandığını aktararak, bu kararların teknik ekibin sunduğu raporlar yönünde, yönetim kurulunca alındığını vurguladı.Hami Mandıralı ile bugün bir araya geldiklerini ve görüştüklerini dile getiren Gencer, şöyle devam etti: "Görüşmeler neticesinde olumlu sonuç alınmadı. Biz de yönetim kurulu olarak, Hami Mandıralı hocamızın görevine son veriyoruz. Sözleşmesini tek taraflı olarak feshediyoruz. Şu andan itibaren Hami Mandıralı'nın Antalyaspor ile bir ilişkisi, bağı kalmamıştır. Türkiye Futbol Federasyonu'na da bu toplantının ardından bildirimimizi yapıyoruz. Noter işlemlerimizi başlatarak, Antalyaspor ile Hami Mandıralı'nın yollarını ayırıyoruz. Antalyasporumuza hayırlı olsun. Hami Mandıralı'ya da bundan sonraki teknik direktörlük yaşamında başarılar diliyoruz."Gencer, yeni teknik direktör için henüz karar vermediklerini, görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.Yönetim kurulunun düzenlediği basın toplantısından önce tesislerden ayrılan teknik direktör Hami Mandıralı, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, "Buraya kadarmış. Hayat devam ediyor" ifadesini kullandı. -Mandıralı'nın tesislerden ayrılması-Gazetecilerle fotoğraf çektirmesi ve konuşması-Araca binip ayrılması-Tesislerin dışı

Kaynak: AA / Spor

Gültekin Gencer Hami Mandıralı Antalyaspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title