Haberler

Antalyaspor Kötü Başladı Mutlu Bitirdi

ANTALYASPOR Asbaşkanı Bora Terzioğlu, "Lige istemediğimiz sonuçlarla başladık, ilerleyen haftalarda bunu tolere ettik. Devreyi 22 puanla tamamladık.

ANTALYASPOR Asbaşkanı Bora Terzioğlu, "Lige istemediğimiz sonuçlarla başladık, ilerleyen haftalarda bunu tolere ettik. Devreyi 22 puanla tamamladık. Sezon sonunda hedeflediğimiz yer ilk 8'ye yer almak" dedi

9'UNCU SIRADA

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, dünya yıldızı Samuel Eto'o'lu kadrosuyla ligin ilk devresini 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 22 puanla 9'uncu sırada tamamladı. 16 maçta rakip kaleye 16 gol atan kırmızı beyazlılar, kalesinde ise 20 gol gördü. Ligin ilk 6 haftasında sadece 2 puan toplanırken kötü günler geçiren Antalyaspor'da bu dönemde Samuel Eto'o krizi de yaşandı.

ETO'O KADRO DIŞI KALDI MORAİS AYRILDI

Yönetim, yaşanan sorunlar nedeniyle Eto'o'yu kadro dışı bıraktı. Ancak kısa süre sonra sorunların aşılmasıyla yönetim, yıldız oyuncuyu afetti. Ligde istemediği sonuçlar alan kırmızı beyazlılar, 6'ncı haftanın sonunda Portekizli teknik direktör Jose Morais'in de görevine son verdi. Kırmızı beyazlı takım, daha sonra teknik direktör Rıza Çalımbay'la anlaştı.

ÇALIMBAY'LA ÇIKIŞ YAPTI

Çalımbay'ın yönetiminde yeniden rakiplerinden puan almaya başlayan Antalyaspor, ligin dibinden kurtularak, orta sıralara yükseldi. Antalyaspor, Rıza Çalımbay yönetiminde 10 maçta 2 beraberlik, 6 galibiyet, 2 de mağlubiyet aldı. Sezona kötü başlayan Antalyaspor, devre sonunda hedeflediği puana ulaştı.

HEDEF İLK 8 ARASINA GİRMEK

Devre arasında teknik direktör Rıza Çalımbay'ın hazırladığı rapora göre transfer politikası belirleyen Antalyaspor yönetimi, 5 transfer yapmayı planlıyor. Takımda orta saha, defansın sağı, forvet ve her iki kanada yapacağı transferlerle kadrosunu güçlendirmek isteyen kırmızı beyazlılar, lig sonunda en az ilk 8 takım arasında yer almayı, gelecek sezon ise ilk 5 takımdan biri olmayı hedefliyor.

"YAZ VE KIŞI YAŞADIK"

Asbaşkan Bora Terzioğlu, sezon başında fikstür avantajını kullanamadıklarını anlattı. Sezonu 2 şekilde yaşadıklarını belirten Asbaşkan Terzioğlu, şöyle konuştu:

"Antalyaspor bu sezon yaz ve kışı yaşadı. Başlangıçta istemediğimiz sonuçlar aldık. İlerleyen haftalarda bunu tolere ettik. Takımımız kıştan yaza dediğimiz süreçte 20 puan aldı. Devreyi 22 puanla tamamladık. Antalyaspor yönetimi olarak uzun vadede daha iyi yerleri hedefliyoruz. Sezon sonunda hedeflediğimiz yer ilk 8. Bu hedefin de üstünde olmak istiyoruz. Gelinen noktada teknik ekip, idari personel, futbolcular herkesi kutluyorum. Hepsi takım olmanın önemini gösterdi."

TARAFTARA TEŞEKKÜR

Taraftarlarına da teşekkür eden Bora Terzioğlu, son olarak şunları söyledi:

"Taraftarımız iç sahada olsun, deplasmanda olsun hep yanımızda oldu. İkinci yarı için daha iyi başlangıç arzu ediyoruz. Devreye üst üste 2 deplasmanla başlayacağız. Devre arasında takımımız lige en iyi şekilde hazırlanacak ve yönetimimiz, teknik ekibin ihtiyaçları doğrultusunda transfer yapacak."

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rıza Çalımbay Antalyaspor Samuel Eto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title