Haberler

Antalyaspor Hentbol Takımı Can Çekişiyor

Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor Hentbol Takımı deplasmanda oynadığı Yeditepe maçından mağlup ayrıldı.

Foto: İdman fotoları, Özdilek fotosu

============

Savunmanın 2 usta oyuncusu Ergün Teber ve Mehmet Sedef, çıkışı kupada yakalayacaklarını iddia etti

Tecrübe konuşuyor

MEDİCAL Park Antalyaspor'un savunmada görev yapan 2 tecrübeli ismi Mehmet Sedef ve Ergün Teber, Elazığ'da oynadıkları ve kaybettikleri maçın şokunu atlattı. Ergün Teber, Trabzonspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçında çıkışa geçeceklerini iddia ederken, Mehmet Sedef de Elazığ'dan yenilgi ile döndüklerini, ancak Trabzon'dan bunu telafi edecek sonuçla ayrılacaklarını söyledi.

Ergün Teber ve Mehmet Sedef, Trabzonspor maçı öncesi şu ortak görüşü savundu: "Böylesi sıkıntılar içinde geçen sakatlık döneminde 2 kulvarda da kafaya oynamanın başarı olduğunu düşünüyoruz. Burada amaç yenilgiye kılıf bulmak değil, ligde de kupada da yolumuza devam etmiş olmamızdır. Birbirine bağlı, inançlı ve kararlı bir arkadaş grubumuz var. Zaman zaman yaşanan bu düşüşün telafisi vardır. Trabzon'da bunu yakalayacağız."

Foto: İki oyuncunun da hareketli fotoları

============

Hentbolda can çekişiyor

AKDENİZ Üniversitesi Antalyaspor Hentbol Takımı deplasmanda oynadığı Yeditepe maçından mağlup ayrılarak, küme düşme potasına yaklaştı. İlk yarısını 15- 14 önde kapattığı maçtan 28- 26 mağlup ayrılan kırmızı beyazlılar, rakiplerinin kazanması nedeniyle küme düşme potasından kurtulamadı. 13 takımlı ligde Kıbrıs temsilcisi Beşparmak'ın puanı bulunmazken 12'nci sırada bulunan Niğdespor'un 10 puanı bulunuyor. Niğdespor'un sahasında Milli Piyango'ya 1 sayı farkla yenilmesi, 12 puanlı Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor için avantaj oldu. Ligde son 5 haftaya girilirken Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor, önümüzdeki hafta sahasında Trabzonspor, ardından da deplasmanda Niğde ile karşılaşacak. Bu iki maçtan alınacak sonuç kırmızı beyazlıların kaderini belirleyecek.

Fotosuz

=============

Paşa Bodrum'a takıldı

BÖLGESEL Amatör Lig'in (BAL) 20'nci haftasında Muratpaşa Belediyespor, sahasında konuk ettiği Bodrum Belediyesi ile 1-1 berabere kaldı. Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda oynanan müsabakaya iki takım da kontrollü başladı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda Muratpaşa Belediyespor 18'nci dakikada Ahmet Maran'ın golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının son dakikasında ise Bodrumspor, Serhat Çiçek'in 44'ncü dakikada attığı golle ilk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda taraflar birbirlerine üstünlük sağlayamayınca mücadele 1-1 sona erdi. Karşılaşmayı Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Muratpaşa Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Kazancı, kulüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar izledi.

Foto: Takım fotosu arşivde

=============

Telafi ederiz

Alanyaspor Teknik Direktörü Durusoy, Kırklareli karşısında kaybedilen

puan açığını kapatabilecek güçte olduklarını söyledi.

ALANYASPOR'da kimsenin ağzını bıçak açmıyor. Sessizliği bozan Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, zirve yarışından kopmadıklarını ve yaşanan puan kaybının telafi edilebilir düzeyde olduğunu söyledi. Ligin 2'nci yarısına iyi başladıklarını belirten Durusoy, "İyi başlayarak üst sıralardaki yerimizi almada gecikmedik. İçeride kazanma alışkanlığımızı kaybetmeme, üst sıralardan kopmama ve liderliğe yaklaşma adına önemli bir müsabakaya çıktık. Fakat iki haftada 5 puan kaybettik. Bunlardan birisi ise sahamızda ağırladığımız ve ligin ikinci yarısındaki sahamızda ilk yenilgimiz olan Kırklareli maçı oldu" dedi.

Rakibin kalelerinde tek pozisyonu olduğunu ve bunu da gole çevirdiklerini kaydeden Durusoy, "Aslına bakılırsa bizim kademe hatamızdan kaynaklanan bir pozisyon oldu. Savunmamızın yanlış duruşundan kaynaklanan pozisyonu gole çevirdiler. Bize gelince sayısız pozisyonumuz ve direkten dönen iki topumuz var. Birçok gol şansı yakaladık fakat bunu skor tablosuna yazdıramadık. Fakat bunlar bir neden olamaz" diye konuştu. Alınan sonuçtan dolayı üzgün olduklarını belirten Durusoy, "Ne olduğunu tartışmaktan ziyade sonuç önemlidir. Hafta içerisinde maça iyi hazırlanmış ve konsantre olmuştuk. Bu maçta pas hatamız çok oldu. Bu maçtan çıkardığımız dersler var" dedi.

Özgür YILMAZ/ALANYA, (DHA)

Foto: Haydar Durusoy

=============

Demre gol olup

yağdı: 7-1

ANTALYA Süper Amatör Lig'de mücadele eden Demre Belediyespor, Antalya Demirspor'u gole boğdu: 7-1. Demre Stadı'nda oynanan maçı Yakup Yılmaz, Özgür Sarı ve Ömer Tuna hakem üçlüsü yönetti. Antalya Amatör Lig sonuncusu Antalya Demirspor, oyuna yedek futbolcusu olmadan başladı. 9'ncu dakikada Demrespor'un yeni transferi Senegalli Diabone, ceza sahası dışından yaptığı aşırtma bir vuruşla takımın 1-0 öne geçirdi. Maçın 11'nci dakikasında yine Diabone, kendisinin ve takımının ikinci golünü attı: 2-0. 19 ve 28'nci dakikalarda Demresporlu Haşim skoru 4-0 yaptı. İlk yarı 4-0 Demrespor'un üstünlüğü ile sona erdi.

51'nci dakikada Antalya Demirspor'dan Hamza, attığı şık şutla durumu 4-1'e getiren golü attı. 56'ncı dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Demrespor'dan Feyyaz gole çevirdi: 5-1 59'ncu dakikada Demrespor'dan Haşim bir kez daha tabelaya adını yazdırdı: 6-1 Maçın 87'nci dakikasında bu kez Demrespor'dan Feyyaz skoru belirleyen golü attı: 7-1 Maçta 7-1 Demrespor'un üstünlüğü ile sona erdi. Demrespor, aldığı bu galibiyetle puanını 21'e çıkardı. 14 takımlı ligte 8'nci sırada yer aldı.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Maç fotoları

===========

Yeni Burdur şampiyon

BURDUR 1'nci Amatör Küme'de 2012-2013 sezonu sona erdi ve Yeni Burdurspor şampiyon oldu. 18 hafta süren zorlu maratonda Yeni Burdurspor sezonun son maçında karşılaştığı İl Özel İdarespor'u 2-1 yenerek mutlu sona ulaştı. Türk Telekom'u 5-2 yenen Şekerspor ise ligi ikinci sırada bitirdi. Burdur Gazi Atatürk Stadı'ndan oynanan ve Yeni Burdurspor'a beraberliğin yettiği maçta rakibini Fergan'ın attığı gollerle 2-1 yenen Yeni Burdurspor bu yıl çıktığı birinci amatör kümede şampiyon oldu. Yeni Burdur, Bölgesel Amatör Lig'de mücadele edebilmek için Bucak Oğuzhanspor'la baraj maçı oynayacak.

Yeni Burdurspor Antrenörü Özcan Yıldırım geçen yıl 2'nci Amatör Küme'de şampiyon olduklarını hatırlattı ve bu yıl da aynı başarıyı göstererek bir üst tura çıktıklarının altını çizdi. Yıldırım, "Kulübümüz U15 liginde şampiyon oldu, U19'da da hedefimiz şampiyonluk. İnşallah baraj maçını da kazanarak ilimizi bölgesel amatör liginde temsil ederiz" dedi. Maçtan sonra Yeni Burdursporlu futbolcular şampiyonluk sevincini antrenörleri Özcan Yıldırım'ı havaya atarak yaşadı. Öte yandan 1'nci Amatör Küme'nin tek köy takımı olan Ziraatspor 18 karşılaşmada aldığı tek puanla ligi son sırada bitirdi. 18 karşılaşmada filelerinde 152 gol gören Ziraatspor rakip filelere ise sadece 14 gol atabildi.

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Maçtan enstantene, Burdurspor takım fotosu soyunma odası şampiyonluk sevinci.

=============

Korkuteli durdurulamıyor: 5- 1

ANTALYA Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Korkuteli Belediyespor, sahasında oynadığı Mamutlar Belediyespor'u 5-1 mağlup etti. Son haftalarda aldığı galibiyetlerle ligde üst sıralarda yer alan Korkuteli Belediyespor, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı maçta Mamutlar Belediyespor'a karşı oynadığı güzel futbolu 5 golle süsleyerek taraftarlarını mutlu etti. Çağdaş Çallıoğlu, Oğuz Ay ve Yusuf Gülaç hakem üçlüsünün yönettiği maçta Korkuteli Belediye spor, 22'nci dakikada Hakan, 37'nci dakikada Tarık'ın attığı gollerle ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıya atak başlayan Korkuteli Belediyespor 52'nci dakikada Hasan, 70'nci dakikada yine Hakan'ın attığı gol ile durumu 4-0 yaptı. 82'nci dakikada Mahmutlar Belediyespor'dan Harun penaltıdan durumu 4-1 yaptı. Korkuteli Belediyespor, 90'ncı dakikada Tarık ile durumu 5-1 yaptı ve maç bu sonuçla bitti. Maç sonrası Korkuteli taraftarı takımlarını yanına çağırarak onları ayakta alkışladı.

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)

Foto: Maçtan fotolar

=============

Şuhut'a 'Susuz' darbesi

AFYONKARAHİSAR Süper Amatör Küme'de düşme korkusu yaşayan Şuhut Hisarspor, Susuz Belediyespor'a 3-1 yenilmekten kurtulamadı. Merkez 2 Nolu Saha'da oynanan karşılaşmayı kalabalık bir seyirci topluluğu izledi. Şuhut Hisarspor, mutlaka kazanması gereken maçta rakibine 3-1 yenilerek düşme korkusunu yeniden yaşamaya başladı.

Şuhut Hisarspor oyun çok iyi başladı. Etkili ataklarla rakibini bunalttı. Nitekim 11'nci dakikada da Yunus'un golüyle 1-0 öne geçti. Bu avantajını kullanamayan Şuhut Hisarspor maçın ilerleyen dakikalarında iyice oyundan düşmeye başladı. İlk yarı Şuhut Hisarspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle tamamlandı.

İkinci yarıya çok hırslı başlayan Susuz Belediyespor, rakibinin üzerine gitmeye başladı ve beraberlik golü arayışına girdi. 65'nci dakikada Erdal'ın golüyle skoru eşitlemeyi başardı: 1-1. Bu golden sonra Şuhut Hisarspor, rakibinin ataklarını engellemekte zorlanmaya başladı. Son 20 dakikada iyice oyundan düşen Şuhut Hisarspor, 72'nci dakikada oyuna dahil olan Emre'yi durduramayınca kalesinde 2'nci golü gördü.

Şuhut Hisarspor file bekçisi Abdullah hakeme tepki gösterince kırmızı kart gördü. 90+4'üncü dakikada da Susuz Belediyespor, kontrataktan Selçuk'la 3'üncü golü buldu. Maçta başka gol olmayınca Susuz Belediyespor, Şuhut Hisarspor maçını 3-1 kazanmayı başardı.

AFYONKARAHİSAR (DHA)

Foto: Maçtan fotolar - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Antalyaspor Şuhut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title