Haberler

Antalyaspor Hentbol Takımı Antrenörü Halay Açıklaması

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un antrenörü Okan Halay, 21-20 kazandıkları Maliye Milli Piyango karşılaşmasında pivot bölgesinde oldukça zorladıklarını buna rağmen iyi savunma yaparak karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor'un antrenörü Okan Halay, 21-20 kazandıkları Maliye Milli Piyango karşılaşmasında pivot bölgesinde oldukça zorladıklarını buna rağmen iyi savunma yaparak karşılaşmayı kazandıklarını söyledi.

Halay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Maliye Milli Piyango karşısında çok çekişmeli ve dirençli bir maç oynadıklarını belirtti. Rakibin özellikle pivot bölgesinde kendilerini oldukça zorladığını anlatan Halay, buna rağmen iyi savunma yaptıklarını kaydetti.

Oyunculara ilk yarının son haftalarına girerken maçların öneminin arttığını anlattığını ifade eden Halay, maçları kayıpsız geçmek için özveri gerektiren çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

- Amasya Taşova YİBO maçı

Hafta sonu kendi evlerinde Amasya Taşova YİBO ile çok önemli bir maç oynayacaklarını vurgulayan Halay, "İki takımın da rotasyon konusunda sıkıntıları var. Önemli anlarda kayıpları az yapan ve daha iyi konsantre olanın kazanacağı bir maç olacak. Evimizde taraftarımızın desteğiyle kazanacağımız ve sakatlıksız bir maç olmasını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Antalyaspor Taşova Amasya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title