Haberler

Antalyaspor-Galatasaray Maçının Ardından 2

– TAKIMININ sezon sonundaki hedefinden bahseden Galatasaray'ın golcü oyuncusu Eren Derdiyok, "Geçmiş maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Biz her zaman şampiyonluğa oynamak isteyen bir takımız. Maalesef önemli maçlarda puan alamadık. Şimdi maçtan maça en iyi sonuçları alıp, mücadele edip, taraftarımızı da mutlu edip hak ettiğimiz yerde olmayı düşünüyoruz" dedi.

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin, karşılaşma sonrasında maçı değerlendirdi. Yasin Öztekin, son haftalarda kötü sonuçlar aldıkları için Antalyaspor karşılaşmasının kendileri açısından çok önemli olduğunu söyledi. Maça iyi başladıklarını 2-0 öne geçtikten sonra da 3'üncü golü atabileceklerini anlatan Yasin, "Maç döndü 2-1 oldu. Zor maçtı. Antalya'yı tebrik ediyoruz. Hocanın istediklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Yeni sistem, benim için de yeni pozisyon. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Bir iki maçta da o pozisyonda iyi oynadığımı düşünüyorum. Yeni sistem, yeni hoca, herkes adaptasyon sürecinde" dedi.

Yeni sistemde Teknik Direktör İgor Tudor'un defansta 5'li savunma ve orta sahanın defansa yaklaşmasını talep ettiğini anlatan Yasin, "Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Son maçlarda fena oynamadık, ama sonuca yansıtamadık. Yendiğimiz için mutluyuz" diye konuştu.

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün de Tudor'un maçtaki bir faul pozisyonuna tepki olarak, kulübedeki masörün çantasına tekme attığını dile getirdi. Hakemin bu pozisyonda şiddetli protesto adı altında Tudor'u tribüne gönderdiğini belirten Ergün, disiplin sevkinin kendilerine ulaşmasının ardından gerekenli işlemleri yapacaklarını söyledi.

EREN DERDİYOK'UN AÇIKLAMASI

Eren Derdiyok ise karşılaşma sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları kaydetti:

"Her zaman şampiyonluğa oynayan bir kulüp olduk. Geçmişe baktığımızda bir kaç maçta istediğimiz sonucu alamadık. O yönden bugün çok önemliydi bizim için takım için de. Sonuçta 10 kişi kaldık, kesinlikle Antalyaspor'un çok çok iyi oynadığını düşüyorum. Bu da bizim işimizi zorlaştırdı. İlk yarı gayet iyiydi. Ancak ikinci yarı şans meleği bizim yanımızdaydı ve üçüncü golü bulduk. Mutluyuz maçı kazandığımız için. Antalyaspor'u da tebrik etmek istiyorum. Mücadele eden bir takım var bence tabi biraz zaman gerekiyor. Bazı işlerin yerine oturması için. O yönden ilerliyoruz. Gittikçe düzelecektir buna inanıyorum. İyi yoldayız. Daha da iyi olacağına inanıyorum. Geçmiş maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Biz her zaman şampiyonluğa oynamak isteyen bir takımız. Maalesef önemli maçlarda puan alamadık. Şimdi maçtan maça en iyi sonuçları alıp, mücadele edip, taraftarımızı da mutlu edip hak ettiğimi yerde olmayı düşünüyoruz." .

Eren Derdiyok, bir gazetecinin uzun bir süre yedek kaldıktan sonra bugün iki gol hatırlatılması üzerine,"Ben her zaman elimden geleni yapmak istiyorum. Son haftalarda sakatlığımdan dolayı ağrılarım vardı. Onu da yavaş yavaş atlatıyorum. Yüzde yüz geçmedi ama atlatacağım. Hocamız bize enerji veriyor. İdmanlarda çok iyi çalışıyoruz. Bununda sonucu maçlarda görüyoruz" dedi.

Görüntü Dökümü

---------------------------

-Eren Derdiyok - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yasin Öztekin Eren Derdiyok Antalyaspor Galatasaray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title