Haberler

Antalyaspor Galatasaray'a 3 Puan İçin Hazırlanıyor

Antalyaspor teknik sorumlusu Yusuf Şimşek, lige verilen arada çok iyi çalışıp gelecek hafta cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçında 3 puan almak istediklerini söyledi.

Antalyaspor teknik sorumlusu Yusuf Şimşek, lige verilen arada çok iyi çalışıp gelecek hafta cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Galatasaray maçında 3 puan almak istediklerini söyledi.

Yusuf Şimşek yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular koşunun ardından çift kale maç yaptı. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan Diego, izinli Diarra, ülkelerinin milli takımına çağrılan M'bolhi ve Lazaravic katılmadı. Milli maç nedeniyle lige verilen arada Antalyaspor, Cuma 19.00'da Mircea Lucescu'nun çalıştırdığı Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile hazırlık maçı yapacak.

GALATASARAY MAÇINDA 3 PUAN HEDEFİ

Antrenmanda gazetecilere açıklamalarda ibulunan Yusuf Şimşek, takımdaki sakat oyuncuların çokluğundan yakındı. Yusuf Şimşek, sahalarında oynadıkları maçları kazanmak zorunda olduklarını, lige verilen arayı iyi değerlendirmek istediklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Galatasaray maçından 3 puan almak istiyoruz. Sen içeride Kayserispor'u yenemiyorsun, diyebilirler ama büyük takımlarla oynanan maçların atmosferi farklı olur. Bu tür maçlara futbolcular farklı hazırlanır. 15 gün sonra da bunu herkese göstermek istiyoruz."

6 MAÇTA 10 PUAN

Yusuf Şimşek, defans ve duran top konusunda daha çok çalışmaları gerektiğini, ligin en fazla gol atan 4-5 takımından biri olduklarına da değindi. Devre arasına kadar oynayacakları 6 maçta en az 10 puan kazanmak istediklerini vurgulayan Yusuf Şimşek, "Devre arasına kadar 25-26 puan toplamak istiyoruz" diye konuştu.

"İSTİFA GEREKİRSE ONU DA YAPARIZ"

Son haftalarda alınan mağlubiyetler sonrası kendisine yönelik eleştirilere de değinen Yusuf Şimşek, bu konuda şöyle konuştu:

"İstifa edecek bir durum yok. Antalyaspor ligde yarışmacı kimliğe sahip, üst sıralarda yükselmeye çalışan bir takım. Takım çok kötü gider, çok afaki durumlar olur bunu da oturur yönetimle konuşuruz. İstifa etmek gerekirse onu da yaparız ama şu an takımın başındayım. Taraftar istifaya çağırabilir. Bu onların doğal hakkıdır. Bundan sonra taraftarın tepkisiyle karşılaşmayacağımızı düşünüyorum."

Taraftarın tepkisinin de sadece kendisine yönelik olmadığını savunan Yusuf Şimşek, son olarak şunları söyledi:

"Yöneticilerimiz, başkan ve futbolcular bir ekip. Başarılı olursak hep birlikte oluyoruz ama başarısız olursak tek suçlu ben oluyorum. Her zaman söylüyorum; bir suçlu varsa o da benim. Taraftarlarımız bir daha bizi istifaya davet edemeyecek. Çok iyi olup hem onların yüzünü hem de kendi yüzümüzü güldürmek istiyoruz." - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mircea Lucescu Yusuf Şimşek Galatasaray Antalyaspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title