Haberler

Antalyaspor, Evinde Altınordu'ya Boyun Eğdi

Antalyaspor, PTT 1. Lig’in 26. haftasında sahasında konuk ettiği Altınordu’ya 3-2 mağlup olarak Spor Toto Süper Lig yolunda büyük yara aldı.

Antalyaspor, PTT 1. Lig'in 26. haftasında sahasında konuk ettiği Altınordu'ya 3-2 mağlup olarak Spor Toto Süper Lig yolunda büyük yara aldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, mağlubiyet için herkesin üzgün olduğunu belirtti. Karşılaşmanın ilk devresi iyi oynamadıklarını fakat ikinci yarı etkili olduklarını aktaran Göksu, "Futbolcularımız ikinci yarı maçı çevirmek için gayret ettiler. Futbolda şut çok önemli. Altınordu'nun her attığı şut gol oldu. Biz 2-2'den sonra maçı öyle bitirsek iyi olacaktı ama olmadı. Rakip son dakikada golüyle sevindi. Antalyaspor sonuna kadar bu iddianın içinde olacak. İlk iki olmasa bile Antalyaspor Play-off'tan hedefine ulaşacak" dedi.

Taraftarın tepkisinden yakınan Göksu, "Bu tip maçlar tehlikeli maçlar. Ligde oynanan maçlar ortada. Futbolda her şey olabilir. Kazanmak istiyorsunuz, rakibinizde genç. İstediğinizi yapamıyorsunuz. Sahada istediğimizi yapamadık. Maç bitti derken gol yedik" diye konuştu.

ALTINORDU CEPHESİ

Konuşmasına Fenerbahçe takımına yapılan saldırıyı kınayarak başlayan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Yaşananlar çok tatsızdı. Çirkin ve futbola yakışmayan bir olaydı. Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diyorum. Umarım bir daha böyle bir olay yaşanmaz" dedi.

Milli takım arasını çok iyi değerlendirdiklerini kaydeden Eroğlu, "Antalya'ya kazanmaya gelmiştik. İlk maçta da rakibimizi yenmiştik ve zaaflarını iyi biliyorduk. Bugün de sahada iyi mücadele eden, koşan, genç, diri ve disiplinli bir takımız vardı. Golü bulduk ikiyi de bulabilirdik. Maç rahat geçebilirdi. İkinci yarının başında gol yedik. Kazanmak için gelmiştik. Oyunda çok istekliydik. Rakibin son dakikalarda etkili pozisyonları vardı. Geriye yaslandık. Ama son dakika golü bize galibiyeti getirdi. Tüm futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Altınordu Göksu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title