Haberler

Antalyaspor, Dejan Lazarevic ile Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Dejan Lazarevic ile sözleşme imzaladı Antalyaspor, Slovenya Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu 25 yaşındaki Dejan Lazarevic ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor, Dejan Lazarevic ile sözleşme imzaladı

Antalyaspor, Slovenya Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu 25 yaşındaki Dejan Lazarevic ile sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, Slovenya Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu 25 yaşındaki Dejan Lazarevic ile anlaştı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleşen törende Lazarevic, kendisini kırmızı beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Dejan Lazarevic'in transferinin gerçekleşmesi için uzun zamandır görüşmeler yaptıklarını anlattı. Futbolcu ve kulübüyle satın alma opsiyonlu anlaşma yaptıklarını anlatan Gencer, 750 bin Euro 2015-2016 sezon sonu yatırmamız halinde 1+3 yıllık satın alma opsiyonla sözleşmemiz devreye girecek. Bu sezon için her türlü anlaşmayı sağladık dedi.

Dejan Lazarevic de İtalya haricinde ilk defa farklı bir ülkede futbol oynayacağı için daha iyi motive olabileceğini belirtti. Antalyaspor için elinden gelen her şeyi yapacağını vurgulayan Dejan Lazarevic, Sezonun başlamasını heyecanla bekliyorum. Eto'o'yu İtalya liginden tanıyorum. Eto'o'nun yanında futbol oynamak heyecan verici ama kendimi geliştirmek için burada oynayacağım diye konuştu.

ANTALYASPOR'DA TRANSFER ÇALIŞMALARI

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Bosna Hersekli Josip Kvesic ile Kamerunlu Eyong Enoh'un transferiyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü belirtti. Başkan Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlediği basın açıklamasında, transfer döneminde hareketli bir dönem geçirdiklerini anlattı. Takımda ihtiyaç duyulan bölgelere transfer yaptıklarını vurgulayan Gencer, eksik bölgelere takviye yapma gayretinde olduklarını belirtti. Gencer, her bölgeye iki oyuncu bulundurmak ve 26 kişilik kadro kurmak istediklerini dile getirdi.

Antalyaspor'un Davraz kampında 29 futbolcusunun yer aldığını aktaran Gencer, Yavuz Özsevim, Adem Alkaşi, Atakan Cangöz, Bahadır Öztürk, Çağrı Yarkın, Ahmet Özden'den kendilerini kulüp bulmasını istediklerini söyledi. Alanyaspor ile anlaşmaları halinde Yavuz'un kiralık olarak bu takımda forma giyeceğini belirten Gencer, Böylelikle kadromuz 22 kişi olacak. İkinci kamp döneminde ihtiyacımız olan bölgelere 3-4 transfer yaparak dönemi kapatmak istiyoruz dedi.

Antalyaspor'da bir stoper ile Josip Kvesic'in transferini gerçekleştirmek istediklerini kaydeden Gencer, Kvesiç ve kulübüyle anlaştık. Yakın zamanda Antalya'ya getirmeyi hedefliyoruz. Bunun dışında transferde başka çalışmamız yok diye konuştu.

Antalyaspor'un yeni yapılan stadyumunda Passolig sisteminin kısa sürede kurulacağını anlatan Gencer, Antalya'da oynanacak

Gençlerbirliği ve Eskişehirspor maçlarını deplasmanda oynamak için federasyona başvuru yaptıklarını söyledi. Ahmet Aras'a PTT 1. Lig takımlarından da olmak üzere teklifler geldiğini belirten Gencer, Enoh transferi hakkında görüşmelerin sürdüğünü anlattı. Gencer, 12 Eylül'de seçimli genel kurul yapmayı düşündüklerini aktardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gültekin Gencer Hasan Subaşı Antalyaspor Slovenya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title