Haberler

Antalyaspor'dan Taraftarlarına "Passolig" Uyarısı

Güncelleme:

Antalyaspor Genel Müdürü Soyer, hafta sonunda Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak taraftarların maç gününe kadar Passolig kartlarını çıkartmalarını söyledi.

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'da, Genel Müdürü Cenk Soyer, hafta sonunda sahalarında Şanlıurfaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatarak "Taraftarlarımız maç gününe kadar Passolig kartlarını çıkartsınlar" dedi.

Soyer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Ahmet Taşır, kulübün taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mustafa Vicir ile taraftar gruplarının temsilcilerinin katılımıyla Passolig uygulamasıyla ilgili toplantı düzenledi.

Soyer, Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda yaptığı iki teftişte eksiklikler tespit ettiklerini belirterek bu nedenle karşılaşma öncesinde bazı problemlerin olabileceğini ifade etti.

Maç günü kartı olmayanlar için statta 4 gişenin açık olacağını ve buradan kartların alınabileceğini vurgulayan Soyer, "Taraftarlarımız maç gününe kadar Passolig kartlarını çıkartsınlar. Bin taraftar aynı anda kart almak isterse izdiham yaşanabilir. Bu kart olmadan taraftarların maça girmesi mümkün değil" diye konuştu.

Taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi Mustafa Vicir de Passolig sisteminin uygulanmasında problem yaşanmaması için uğraşacaklarını dile getirerek taraftarlardan kulübe zarar verecek davranış ve tezahüratlarda bulunmamalarını istedi.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Ahmet Taşır ise taraftar gruplarının temsilcilerinden, takıma zarar verecek olumsuz hareketlerden kaçınmalarını isteyerek yaşanabilecek olumsuzlukların Süper Lig'e yükselme hedefinde olan takımlarına zarar vereceğini vurguladı.

Sahaya girme, küfür gibi olaylarda taraftarlara verilen cezaların artık mahkemeler tarafından hızla alındığına dikkati çeken Taşır, "Passolig ile ilgili yaptığınız protestolar sizin içeri daha rahat girmenize yönelik olsun. Antalyaspor'un tribün kapatma cezası almasına ya da olumsuz tezahürat yapan kişilerin sahadan men cezası alması yönünde olmasın" dedi.

"Grup 1966 Antalyaspor Taraftarlar" Derneği Başkanı Yılmaz Yıldız da Passolig üye işlemlerinin uzun sürdüğünü, kart sahibi olanların ise stada girişi sırasında sorun yaşayacağı endişesini taşıdıklarını ifade etti.

Kaynak: AA / Yerel

Akdeniz Üniversitesi Şanlıurfaspor Hasan Subaşı Antalyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title