Haberler

Antalyaspor'dan Orta Sahaya İki Yeni İmza

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, Samsunspor’dan Arif Şahin ve Ankaraspor’dan Serkan Atak’ı renklerine bağladı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor, Samsunspor'dan Arif Şahin ve Ankaraspor'dan Serkan Atak'ı renklerine bağladı. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, transferlerin hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Tita ile yollarımız ayrıldı. Enoh'un durumu ise 48 saat içerisinde belli olacak" dedi.

Hasan Subaşı Kulüp Tesisleri'ndeki imza törenine Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Mustafa Şahingöz ile yeni transfer edilen Arif Şahin ve Serkan Atak katıldı. Antalyaspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Aygün, Arif Şahin ve Serkan Atak'ı 1 yıllığına renklerine bağladıklarını söyledi. Transferden dolayı mutlu olduğunu belirten Arif Şahin, "Antalyaspor'a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah Antalyaspor'u tekrardan Süper Lig'e çıkacağız" dedi.

SERKAN ATAK: TRANSFERDEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM"

Serkan Atak ise sezon sonunda Spor Toto Süper Lig'de olmaları için çok çalışacaklarını belirterek, "Transferden dolayı çok mutluyum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Umarım sezon sonunda Süper Lig'de oluruz" diye konuştu.

Transferlerin imza törenin ardından değerlendirme yapan Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ise talipler doğrultusunda transferler yaptıklarını söyledi. Tita ile yolları ayırdıklarını belirten Gencer, "Talip olanların talipleri doğrultusunda anlaşmalar oluyor. Tita ile yollarımız ayrıldı. Bunun dışında futbolcularımızı zaman içinde davet etmiştik. Kesin transferini düşündüğümüz bir futbolcu kadrosu da var. Enoh da bunların içinde. Önümüzdeki günlerde netleşecek bu durum. Ajax Kulübü ile aramızda bir sorun yok. Enoh ile ilgili devam edip etmeyeceğimiz 48 sonra tam net cevabımızı vereceğiz. Satışıyla ya da devamıyla ilgili net cevabı alacaksınız" dedi.

ARİF ŞAHİN KİMDİR?

Futbola Bursaspor'un altyapısında başlayan Eskişehir doğumlu 29 yaşındaki Arif Şahin, 11'inci futbol takımı olarak Antalyaspor'la anlaştı. En son 27 maçta 2 golü bulunan Şahin, Samsunspor'da kadro almıştı. 1 yıllığına anlaşma yapılan Şahin, Antalyaspor'da orta sahada forma giyecek.

SERKAN ATAK KİMDİR?

Almanya doğumlu olan 30 yaşındaki Serkan Atak, futbola Almanya'nın FC Ingolstand 04 kulübünün alt yapısında başladı. FC Bayern Münih alt yapısına transfer edilen Atak, en son Ankaraspor'da forma giydi. Son 24 maçta 2 golü bulunan Atak, 8'inci takımı olarak Antalyaspor'la 1 yıllığına anlaştı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gültekin Gencer Antalyaspor Ankaraspor Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title