Haberler

Antalyaspor'da Yusuf Şimşek'in Yerine Ertuğrul Sağlam

Güncelleme:

Yusuf Şimşek'le yollarını ayıran Antalyaspor, teknik direktörlük görevi için Ertuğrul Sağlam'ı düşünüyor.

Süper Lig'de çıktığı son 6 maçta 3 puan yüzü göremeyen Kırmızı-Beyazlılar'da teknik direktör Yusuf Şimşek'le yollar ayrıldı. Akdeniz ekibinde Gültekin Gencer başkanlığındaki yönetim dün toplandı. Yönetim kurulunda Şimşek'in Antalyaspor'daki geleceği masaya yatırıldı ve ayrılık görüşü ağır bastı. Şimşek'in yerine getirilecek isim için çalışmalar da çabuk başladı.

ŞİMŞEK'İN YERİNE SAĞLAM

Antalyaspor'un takımın başına getirmeyi düşündüğü ilk isim Bursaspor'dan ayrılan Ertuğrul Sağlam. Ayrıca yönetimin Ersun Yanal'la dirsek temasına girdiği konuşuluyor. Hoca konusunun birkaç güne kadar netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ertuğrul Sağlam Yusuf Şimşek Antalyaspor Akdeniz Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

uyuz:

bence yakışacağı takım TRABZONSPOR. . .

12
4
yanıtYanıtla
E.SAĞLAM:

Valizimi topluyorum şu an akşam üstü Antalya

12
0
yanıtYanıtla
bünyamin:

ahmet sağlam senin gibi adam olsaydı keşke

yanıt1
yanıt1
rojbaş:

akpye oy verdiniz tayyip gitti rusu bombaladı artık turist gelmeyecek sebze ve meyveleriniz elinizde kalacak beter ol antalya

3
7
yanıtYanıtla
.:

üzüntün den sende yemezsin

yanıt4
yanıt2
Yavuz:

bence en iyi meslek teknik direktörlük - Istanbul 1. amatör küme gol kıralı olduğumda, liseyi bitirmiş hem okumak hemde futbol oynamak istiyordum. Peşimde 1. ligden çok klüp vardı. Babam bana ya okul ya top dedi. Ben okuycam dedim. belkide hayatımın en yanlış kararını verdim ne bileyim. . . üniversite bitirdim ama sıradan ekmek parası kazanan bir mühendisim . .

8
2
yanıtYanıtla
SÜLÜK:

BANAMI SORDUN MESRLEK SECERİKEN , HALINA ŞÜKÜR NE GADER ADAM SOKARAKTA DOLAŞIYIR BİLİRMİSEN SEN

yanıt8
yanıt0
yavuz:

bilmiremmm

yanıt2
yanıt1
yavuza tıklayan:

sıradan ekmek parası dediğin işten de olursun inşallah pislik

yanıt1
yanıt14
cihan:

bu adam teknik direkdörlükten ANLIYORSA bende ne olayım gittiği her takımı düşürür bu ayrıca gözünü para hırsı bürümüş bursasporu 5 yıl geri götürdü dengesiz

0
9
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title