Haberler

Antalyaspor'da Yusuf Şimşek Dönemi Sona Erdi

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Teknik Direktör Yusuf Şimşek’le karşılıklı anlaşarak yolları ayrıldıklarını açıkladı.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Teknik Direktör Yusuf Şimşek'le karşılıklı anlaşarak yolları ayrıldıklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile yollar ayrıldı.

Antalyaspor'da kötü gidişatın devamı sonrası Teknik Direktör Yusuf Şimşek ile karşılıklı olarak anlaşılarak yolların ayrıldığı açıklandı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısının ardından Kulüp Başkanı Gültekin Gencer açıklamalarda bulundu.

Başkan Gencer, Torku Konyaspor maçının arından Antalyaspor'un haftalık yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdiğini söyledi.

"FAYDALI OLAMAYACAĞINI SÖYLEDİ"

Toplantının birinci gündem maddesinin Yusuf Şimşek'le yola devam edip etmeme olduğunu aktaran Başkan Gencer, "Yusuf Şimşek ile iki gündür görüşme yaptık. Yönetim kurulunun da bize verdiği yetki vardı. Yusuf Şimşek, Antalyaspor'a geldiği günden bu yana verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. PTT 1. Lig'de 3'üncü teknik direktörümüz ardında Yusuf Şimşek göreve başladı. Önemli olan sezonu şampiyon olarak bitirmek ve üst lige çıkmaktı. Süper Lig'e bir yıl aradan sonra çıkmamız büyük katkıyı Yusuf Şimşek koydu" dedi.

"ŞİMŞEK İLE GÖRÜŞTÜK"

Yusuf Şimşek ile görüşmesinden bahseden Gencer, "Şimşek bu saatten sonra bir şey veremeyeceğinin kendisinde hasıl olduğunu söyledi. Yönetim kurulu olarak biz yanında olmamıza rağmen, endişelerimiz neticesinde karşılıklı olarak yapılan görüşme sonrası bugün sözleşmemizi fesih ediyoruz. Yönetim kurulu aynı düşünceyi paylaşıyor. Onay verdi. Yarın sabah itibariyle Yusuf Şimşek'le karşılıklı sözleşmemizi fesih ediyoruz. Bundan sonraki süreci hep beraber göreceğiz" diye konuştu.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

Kırmızı-beyazlı takımı son akşam antrenmanına alt yapı antrenörü Mehmet Uğurlu ile çıktığını ifade eden Başkan Gencer, 'Yeni teknik direktörün Hamza Hamzaoğlu mu olacak?' sorusuna, "Toplantının gündem maddesi o olacak. Antalyaspor'un bundan sonra nasıl bir yol izleyecek, onu belirleyeceğiz. Belki yarın belli olur, belki yarından sonra, belki bir hafta sonra belli olur. Devre arasını da bekleyebiliriz" cevabını verdi.

ŞİMŞEK'İN KARNESİ

Teknik Direktör Yusuf Şimşek, Antalyaspor'a PTT 1. Lig'in 21. haftasındaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin ardından 24 Şubat 2015 tarihinde Hami Mandıralı'nın yerine gelmişti. Antalyaspor'un Spor Toto Süper Lig'e yeniden çıkmasını sağlayan Şimşek, ligde 4 galibiyet, 5 beraberlik, 5 de mağlubiyet elde etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gültekin Gencer Yusuf Şimşek Antalyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title