Haberler

Antalyaspor'da Yılmaz Vural Dönemi Bitti

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Genel Direktör Yılmaz Vural'ın Devam Etmeme Kararını Kendilerine İlettiğini, Yönetim Kurulunun da Bu Kararı Kabul Ettiğini Bildirdi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Genel Direktör Yılmaz Vural'ın devam etmeme kararını kendilerine ilettiğini, yönetim kurulunun da bu kararı kabul ettiğini bildirdi.

Murat Süğlün, Antalyaspor Yönetim Kurulu'nun, dün akşam Yılmaz Vural'ın da katıldığı bir toplantı yaptığını belirterek, "Yönetim kurulu toplantısında Yılmaz Vural, devam etmeme kararını bize iletti. Yönetim kurulu da bu kararı kabul etti. Artık yeni hoca arayışlarına başladık. En kısa sürede yeni hocamızı bularak yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız" dedi.

Süğlün, Yılmaz Vural'ın, Antalyaspor'da görevini yaptığını vurgulayarak, “Hocamız bizde görevini yapmıştır. Hiçbir şekilde hocamıza problem yaşatmayacağız. Hocamızın bütün alacakları ödenecektir” diye konuştu.

KADRO KORUNACAK

Antalyaspor'un süper ligdeki kadrosunun, sözleşmesi sona eren futbolcular dışında aynen korunacağına işaret eden Murat Süğlün, şunları söyledi:

"Yönetim kurulu olarak birinci ligdeki kadromuzu koruma kararı aldık. Coşkun Birdal, Mustafa Gürsel, Oscar Cordoba ve Ahmet Dursun'un sözleşmeleri sona erdi. Yabancı oyuncularımız dahil sözleşmesi devam eden bütün oyuncularımız takımda kalacaklar. Ancak takımı küme düşüren futbolculara ağır ceza verilecek. Hedefimiz gelecek yıl Lig A'da şampiyon olarak yeniden süper lige çıkmaktır."

Süğlün, Antalyaspor genel kurul toplantısının 29 Haziran'da yapılmasının kararlaştırıldığını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title