Haberler

Antalyaspor'da Hami Mandıralı Dönemi Başladı

Güncelleme:

Kırmızı-beyazlı kulüp, teknik direktör Hami Mandıralı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig takımlarından Antalyaspor'da teknik direktörlüğe getirilen Hami Mandıralı, takımı yeni hedeflerle tekrar Spor Toto Süper Lig'e çıkarmak istediklerini söyledi.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, Altınordu maçının ardından teknik direktör Engin Korukır ile yollarının ayrıldığını hatırlattı.Yönetim kurulunun uzun çalışmaları ve ortak kararıyla teknik direktörlük için Mandıralı ile anlaştıklarını belirten Gencer, onun teknik adam olarak Trabzonspor'da başarılı bir süreç geçirdiğini anlattı.

Gencer, Mandıralı ile yeni yola çıkma kararı aldıklarını ifade ederek, teknik direktörlük anlaşmasının kırmızı-beyazlı camiaya hayırlı olmasını diledi. Mandıralı ise Antalyaspor'da teknik direktörlüğe getirilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.Hedeflerine değinen Mandıralı, şöyle konuştu: "Yeni hedeflerle Antalyaspor'u tekrar Süper Lig'e çıkarıp, bu şehre futbolla katkı sağlamak istiyoruz. O düşünceyle ekibimizle Antalya'ya geldik. Bütün mesaimizi, bilgimizi, becerimizi Antalyaspor için harcayacağız. Her anımız burada olacak. Antalyaspor ile yaşayıp onunla hareket edeceğiz. Herkese sorumluluk düşüyor. Futbolda kazandıkça mutlusunuz, kaybettikçe mutsuzsunuzdur. Dolayısıyla hep kazanmak için oynayacağız. Önlemlerimizi de alacağız. Tek bir hedef var, şampiyon olmak."Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Mandıralı, Antalyaspor'un üç hafta önce PTT 1. Lig'de lider olduğunu anımsatarak, futbolda her zaman istenilen sonuçların alınamadığını ifade etti.

İyi sonuçlar almak için daha fazla çalışmak gerektiğini bildiklerini vurgulayan Mandıralı, "Galibiyet serisini daha fazlalaştırmak istiyoruz. Büyük düşünürseniz, büyük oynarsınız. Bu düşünceyle hareket edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.Daha sonra Mandıralı, kendisini sezon sonuna kadar Antalyaspor'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Kaynak: AA / Spor

Gültekin Gencer Hami Mandıralı Antalyaspor Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

kral61Mobil-ANDROID:

tüm dua larimiz senile bombacı Allahim basarilarini eksik etmesin

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title