Haberler

Antalyaspor'da Galibiyet Sevinci

Güncelleme:

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 mağlup etmelerine ilişkin, "Takımımız her geçen gün oynadığı futbolla daha fazla güven veriyor" dedi.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında ligin güçlü ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştıklarını, maçı 3-0 gibi net bir skorla kazanmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Ligin ilk dört haftasını 3 galibiyet, bir beraberlikle geçtiklerini vurgulayan Gencer, "Takımımız her geçen gün oynadığı futbolla daha fazla güven veriyor. Artık bir aksaklık olmamalı. Yönetim, futbolculara karşı görevlerini yerine getirmeli, futbolcular da bunun karşılığını vermeli" diye konuştu.

Seyirci sayısı artacağına düşüyor

Gencer, takımın şehirden maddi ve manevi desteği görmesi gerektiğinin altını çizerek, taraftarın üzerine düşen görevi yapması gerektiğini belirtti.

Geçen yıl düştükleri Süper Lig'e yeniden yükselecekleri inancını taşıdıklarını dile getiren Gencer, "Aynı inancı Antalyalılar da paylaşmalı. Antalyaspor'a sahip çıkmalılar. Oysa takım galip geldikçe seyirci sayısı katlanması gerekirken, tam tersine azalıyor" ifadesini kullandı.

Önümüzdeki hafta Manisaspor deplasmanına gideceklerini, ardından sahalarında Samsunspor ile karşılaşacaklarını anlatan Gencer, bu maça kadar Passolig kartlarının satışında artış beklediklerini kaydetti.

Öte yandan takıma galibiyet priminin bugün dağıtılacağı bildirildi. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Gültekin Gencer Antalyaspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title