Haberler

Antalyaspor'da Fenerbahçe Sevinci

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Fenerbahçe karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Lider Fenerbahçe'yi yenmemiz bize moral ve motivasyon verdi" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da lider Fenerbahçe'yi, 4-2 yenmenin mutluluğu yaşanıyor. Kırmızı-beyazlılar, aldıkları 3 puanı beyin kanaması sonucu Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Teknik Direktör Jose Morais'e armağan etti.

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, ligde kalan 15 maçtan en önemlilerinden birinin Fenerbahçe maçı olduğunu aktararak, alınan farklı galibiyetten dolayı mutlu olduklarını kaydetti.

"KAZANMASI GEREKEN BİZDİK"

Ligde acil olarak kazanmaya ihtiyacı olanın kendilerinin olduğunu belirten Başkan Gencer, "Takımımız, Fenerbahçe maçını sahada ne kadar kazanmak istediğini gösterdi. Netice olarak da 3 puanı alan takım biz olduk. Sahada güzel bir mücadele ve futbol vardı. 90 dakika boyunca maçı kazanmak için oynadık. 3 puanı hak ederek aldık" dedi.

"FENERBAHÇE GALİBİYETİ MORAL OLDU"

Antalyaspor'un PTT 1.Lig'den Süper Lig'e geçiş yaşadığını ve o nedenle zaman zaman kötü sonuçlar aldığını dile getiren Başkan Gencer, "Yapılan transferler ve yeni hocanın uyum sağlaması zaman aldı. Bu süreçte eleştiriler alsak da yapılan transferlerin meyvesini almaya başladık. Alınan sonuçlar bir başlangıç. Devamının gelmesini temenni ediyorum. Lider Fenerbahçe'yi yenmemiz bize moral ve motivasyon verdi. Ama bizim bu maçın ardından yakınımızda bulunan takımları da yenmemiz gerekiyor. Önemli olan budur. Fenerbahçe maçını unuttuk. Hemen haftaya karşılaşacağımız Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bir haftayı iyi değerlendirip, ligde çıkışımızı devam ettireceğiz" diye konuştu.

"ANTALYASPOR TARAFTARI BÜYÜYOR"

Fenerbahçe maçında tribünleri dolduran yaklaşık 25 taraftara da teşekkür eden Başkan Gencer, "Biz her maçta stadın kırmızı-beyazlı taraftarlarla dolmasını istiyoruz. Bu maçta gösterdi ki Antalyaspor, yaptığı transfer ve oynadığı oyunla daha fazla taraftarın stadyuma gelmesini bekliyoruz. Yaptığımız transferlerle Antalyaspor'un adını dünyaya duyurduk. Antalyaspor taraftarı her geçen gün büyüklüğünü gösteriyor. Bize, '33 bin kişilik stadyumu dolduramazlar, 5 kişiye oynarlar' diyenler en kötü maçımızda yaklaşık 9-10 bin kişiye oynuyoruz. Fenerbahçe maçında tribünlerde yaklaşık 25 bin seyirci vardı. Galibiyet serisi devam etsin o stad her zamana dolacaktır. Futbol sonuç odaklı ama seyirci iyi futbolda izlemek ister. Biz yönetim olarak bunu yaptığımıza inanıyoruz. İnşallah bundan sonrada güzel futbol ve puanlar almaya devam ederiz. Stadyumumuzda hep dolu olur" şeklinde konuştu.

"ETO'O VE MBİLLA'NIN SAĞLIK DURUMU"

Başkan Gencer, Fenerbahçe maçının ikinci yarısında sakatlanan ve oyundan çıkan Eto'o'nun sakatlığının ciddi olmadığı ve Eskişehirspor karşılaşmasında forma giyebileceğini belirtti.

Fenerbahçe maçının son dakikalarında ayağında çekme nedeniyle sakat sakat oynayan Mbilla'nın da sakatlığının ciddi olmadığını ve Eskişehirspor maçında forma giyebileceğini sözlerine ekledi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gültekin Gencer Antalyaspor Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title