Haberler

Antalyaspor'da Bayramlaşma

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor’da kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve personel, Hasan Subaşı Tesisleri’nde bayramlaştı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Antalyaspor'da kulüp yöneticileri, teknik heyet, futbolcular ve personel, Hasan Subaşı Tesisleri'nde bayramlaştı.

Teknik direktör Engin Korukır, teknik ekip, futbolcular ve kulüp personelinin katıldığı bayramlaşmada, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, birlik ve beraberliğin anlam kazandığı bayramların önemine değinerek, kırmızı-beyazlı camianın büyük bir aileye dönüştüğünü söyledi.

Lig karşılaşması nedeniyle Antalyaspor'un bayramın ilk günü kentte bulunamayacağını ifade eden Başkan Gencer, "Neşemiz bol olsun, bayramınız mübarek olsun. Kötü bir yıldan sonra sezona güzel başladık. İnşallah sezonu bayram tadıyla, bayram heyecanıyla geçiririz. Hafta sonu da bayram olur ve sezon sonunda hep beraber olmamız gereken yerde olmalıyız" diye konuştu.

Takım kaptanı Mehmet Sedef ise Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyerek, sezona iyi başlangıç yaptıklarını ve Pazar günü deplasmanda galip gelmek istediklerini kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

gültekin gencer hasan subaşı Antalyaspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title