Haberler

Antalyaspor'da Altınordu Maçı Hazırlıkları Başladı

PTT 1. Lig’de zirve yarışı veren Antalyaspor, sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Hasan Subaşı Tesisleri’nde başladı.

PTT 1. Lig'de zirve yarışı veren Antalyaspor, sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına bir günlük iznin ardından Hasan Subaşı Tesisleri'nde başladı.

A Milli Takım'ın Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı maçlar nedeniyle lige verilen ara sebebiyle Antalyaspor'da teknik ekibin oyunculara verdiği bir günlük izin sona erdi. Kırmızı-beyazlılar ligin 26. haftasında sahasında oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Yusuf Şimşek gözetiminde akşam saatlerinde yapılan çalışma düz koşuyla başladı. Düz koşunun ardından kültür-fizik hareketleri, pas çalışması ve 5'e 2 top kapma çalışması yapan kırmızı-beyazlı oyuncular antrenmanı çift kale maçla tamamladı. Kaleciler, kaleci antrenörü ile bir süre özel olarak çalıştıktan sonra takımla birlikte çift kale maçta yer aldı. Zorlu Altınordu maçı öncesi Antalyaspor'da sakat oyuncu bulunmuyor.

6 TARAFTARI YEDEK KULÜBESİNE OTURTTU

Antrenmanı izlemeye gelen 6 taraftar oyunculara tezahüratlarda bulunurken, tellere tırmanan 3 taraftar Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek'i yanlarına çağırarak yedek kulübesinde oturmak istediklerini söyledi. Teknik Direktör Yusuf Şimşek ise, 6 genç taraftarın isteğini kabul ederek yedek kulübesinde oturmalarını sağladı.

LİGDE İLK YENİLGİ ALTINORDU MAÇI

Altınordu takımı, Antalyaspor'a ligde ilk yenilgisini tattıran takım olmanın yanı sıra, bu maç sonrasında teknik direktör Engin Korukır istifa etmişti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yusuf Şimşek Hasan Subaşı Antalyaspor Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title