Haberler

Antalyaspor'da Albimo Alanyaspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekibi Antalyaspor, Albimo Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Hasan Subaşı Tesisleri'nde, yağmur altında gerçekleştirilen antrenman öncesinde antrenör Yusuf Şimşek, futbolcuları saha ortasında toplayarak, kısa bir toplantı yaptı.

Şimşek'in konuşmasının ardından futbolcular koşuyla idmana başladı. Sakatlıkları bulunan Diarra ve Ahmet Aras'ın takımdan ayrı çalıştığı antrenman, ısınma hareketlerinin ardından sona erdi.

Antrenmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Şimşek, "Bundan sonraki maçlarda sahada inanılmaz bir futbol değil, inanılmaz bir mücadele ve kazanma isteği olacak. Antalya için derbi olan Alanya maçını da bu mücadeleyle kazanmak istiyoruz. Hafta sonuna kadar iyi bir şekilde hazırlanıp, bu maçtan üç puanla dönmek istiyoruz" dedi.

Bir gazetecinin, "Ligin ilk yarısında Antalyaspor, Alanyaspor'a 4-0 mağlup olmuştu. Bu skor oyuncularda bir olumsuzluk oluşturur mu?" şeklindeki sorusuna Şimşek, şu yanıtı verdi:

"Olumsuz bir etkisi olmaz. Hatta olumlu da olabilir. Onlar bizi burada yeniyorsa, biz de onları deplasmanda yenebiliriz. Disiplinden asla taviz vermeyeceğiz. Alanya'da yüreğini ortaya koyan, rakibinden daha iyi oyun sergileyen Antalyaspor izletmek için sabırsızlanıyorum."

Ligde kalan 6 maçı da kazanmak istediklerini vurgulayan Şimşek, Süper Lig'e çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Yusuf Şimşek Antalyaspor Subaşı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title