Haberler

Antalyaspor'da 4 Kıta 8 Ülkeden 27 Futbolcu

Transfer döneminde kadrosuna 10'u yabancı olmak üzere 15 futbolcu katarak adından sıkça söz ettiren Antalyaspor'da 4 kıta 8 ülkeden 27 oyuncu yer alıyor.

Transfer döneminde kadrosuna 10'u yabancı olmak üzere 15 futbolcu katarak adından sıkça söz ettiren Antalyaspor'da 4 kıta 8 ülkeden 27 oyuncu yer alıyor. 2 tercümanın görev yaptığı Antalyaspor'un tesislerinde 6 dil konuşuluyor.

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra yeniden yükselen Antalyaspor, transfer döneminde 15 futbolcu ile sözleşme imzaladı. PTT 1'inci Lig'deki kadrosunda Sloven kaleci Sasso Fornezzi ile Ozan Evrim Özenç, defansta Ömer Kandemir, Can Arat, Lokman Gör, Sakıp Aytaç, orta sahada Oğuz Mataracı, Zeki Yıldırım, Sezer Badur, Emrah Başsan, forvette Senegalli Lamine Diarra'nın yanı sıra geçen sezon kiralık olarak Alanyaspor'da oynayan Emre Akbaba ile yoluna devam eden Antalyaspor, 10'u yabancı 5 yerli futbolcu transfer etti. Transfer döneminde Koray Arslan ve kaleci Hasan Demir ile sözleşme imzalayan kırmızı beyazlı takım 2 futbolcudan da kendilerine kulüp bulmasını istedi.

10'U YABANCI 15 TRANSFER

Kamerunlu golcü Samuel Eto'o'yu kadrosuna katarak dikkati çeken Antalyaspor, Cezayir milli takımının kalecisi Raish Mboli, Çek defans oyuncusu Ondrej Celustka, Brezilyalı Diego Oliveira, Guilherme Milhomem Gusmao, Luis Grando Chico, Bosna Hersekli Josip Kvesiç, Sloven Dejan Lazareviç, Kamerunlu Etame Mbilla ve Jean Makoun ile sözleşme imzaladı. Kırmızı beyazlı takım transfer döneminde yerli futbolculardan da defansa Rıdvan Şimşek, orta sahaya Kadir Bekmezci, Serdar Özkan'ı renklerine bağladı.

4 KITA 8 ÜLKEDEN 27 FUTBOLCU

Kadrosunda 12'si yabancı 27 futbolcu yer alan Antalyaspor'da Brezilya ve Kamerun'dan 3, Slovenya'dan 2, Senegal, Bosna Hersek, Cezayir ile Çek Cumhuriyeti'nden birer futbolcu forma giyiyor. Kırmızı beyazlı takımda Güney Amerika, Afrika, Avrupa, Türk futbolcularla Asya olmak üzere 4 kıtadaki 8 ülkeden sporcu yer alıyor. Antrenör Yusuf Şimşek'in başında olduğu Antalyaspor'un tesislerinde Türkçenin yanı sıra Fransızca, Slovence, Çekçe, Portekizce ile Boşnakça dilleri konuşuluyor. Antalyaspor tesislerinde futbolcular ağırlık olarak İngilizce ve Türkçe konuşarak anlaşıyor.

2 TERCÜMAN GÖREV YAPIYOR

Antalyasporlu futbolcular arasında ana dillerinin yanı sıra 5 dil bilen Sasso Fornezzi ve 4 dil bilen Samuel Eto'o ile dikkati çekiyor. Eto'o, anadilinin dışında Fransızca, İspanyolca, İngiliz ve İtalyanca konuşuyor. Ondej Celustka ile Lamine Diarra ile Can Arat 2 dil (İngilizce- Almanca) ve Sezer Badur da 2 dil (İngilizce- Almanca) biliyor. Antalyaspor'da 2 tercüman görev yapıyor. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lamine Diarra Antalyaspor Samuel Eto Can Arat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title